Universitat de Barcelona
Sala de premsa

El CETT cuina per la Jornada Zero Food Waste! 08.11.2018

El CETT cuina per la Jornada Zero Food Waste!

Per primera vegada, el CETT i, més concretament els nostres xefs i professors de cuina, Oscar Teixidó, Fernando Martínez Conde i Felipe Celis, seran els encarregats de confeccionar el menú solidari de la Jornada #zerofoodwaste.

Aquesta jornada es presenta com un altaveu per a les persones i els projectes que treballen en la prevenció i reducció del malbaratament alimentari, la cultura de l’aprofitament i l’horitzó residu zero. Una sortida al carrer per a cuinar i servir 1000 racions de menjar rescatat per tal de reivindicar els aliments com un tresor valuós.

Una experiència nodridora en la què s’estima recuperar 1 tona d’aliments que suposa un estalvi mediambiental de: 1.500 kg de CO2, 52.800 litres d’aigua, 1,40 hectàrees de terra i 3.000€.

T’apuntes?