Gran Èxit dels Alumnes de l’Escola d’Hoteleria del CETT en els Eurotrophées Utec

Gran Èxit dels Alumnes de l’Escola d’Hoteleria del CETT en els Eurotrophées Utec

L’equip de deu alumnes que va participar el passat dimecres 1 d’octubre en la trobada “Europa a través de la gastronomia” i en el concurs de cuina i Servei de Restaurant i Bar organitzat per l’escola UTEC HRT d’Emerainville (Marne-la Vallée, França) en el marc de la Semaine Europe (Eurotrophées 08), va resultar guanyador en diferents categories, en competència amb els equips representants de dues escoles franceses (UTEC HRT i Barthélemy de Laffemas), una escola alemanya (EHS Trier) i un centre de formació italià (IPSSAR Nocera Inferiore).

 

L’equip del CETT va estar integrat pels alumnes de C.F.de Grau Mitjà en Cuina i Serveis de Restaurant, C.F. de Grau Superior en Restauració i Diplomatura de Turisme:

 

§         Pol Farrús

§         Àlex Montoya

§         Kelian Resina

§         Marc Aracil

§         Paola Carlini

§         Thaïs Castany

§         Marta Farré

§         Jordi Santalucía

§         Montse València

§         Anna Juncosa

 

 

El nostre palmarès va incloure els següents guardons:

 

§         Segon premi absolut de Servei de Restaurant

§         Tercer premi absolut de Cuina

 

§         Premi a la millor degustació

§         Premi a la millor organització de Cuina

§         Dos Premis a la millor decoració de plat

§         Premi al millor entrant

§         Premi a la millor decoració de taula

§         Premi al millor còctel clàssic imposat

§         Premi al millor còctel de creació

§         Premi al millor servei de Sala

§         Premi a la millor mise-en-place de Sala