Sala de premsa

Tots els detalls de l’últim Summer Networking CETT Alumni

Tots els detalls de l’últim Summer Networking CETT Alumni

El passat dijous 20 de juliol vam celebrar a l’Hotel Alimara una nova edició del Summer Networking CETT Alumni. Un esdeveniment que va aplegar gairebé una cinquantena de professionals entre l’equip organitzador, representants d’empreses que amablement van accedir a participar a la jornada i, sobretot, Alumni de diferents formacions i promocions.

El temps acompanyava i les diverses activitats van tenir lloc entre el jardí de l’Hotel Alimara i el Saló Sitges.

Els assistents van rebre la benvinguda per part de l’equip de Career Services i a continuació van participar en dos tallers dinàmics i distesos que van propiciar la interacció i la creació d’un clima de grup molt positiu. El taller de Body percussió va ser impartit per Sergi Ramis i el “Pim-pam Gin-tònics” va ser una activitat liderada pel professor del CETT-UB, Damià Mula. Van completar l’esdeveniment un photocall amb motius estiuencs i una enquesta en línia, que va concloure amb el lliurament d’un detall a l’equip guanyador.

Finalment, gràcies a empreses patrocinadores, vam sortejar entre els assistents un bon número de productes i activitats, essent el més destacat una estada de 7 nits d’hotel a Costa Rica per a dues persones, cortesia de Tarannà Viatges.

Va ser un esdeveniment perfecte per tornar a aplegar els nostres Alumni i, com no, donar pas a l’inici de l’estiu!


Podeu veure les imatges de la jornada aquí.

Categories

Summer Networking CETT CETT Alumni Alumni turisme CETT-UB esdeveniments networking