Fotografia de: Tots els detalls de l’últim Summer Networking CETT Alumni | CETT
Universitat de Barcelona

Tots els detalls de l’últim Summer Networking CETT Alumni

31.07.2017
 
Tots els detalls de l’últim Summer Networking CETT Alumni

El passat dijous 20 de juliol vam celebrar a l’Hotel Alimara una nova edició del Summer Networking CETT Alumni. Un esdeveniment que va aplegar gairebé una cinquantena de professionals entre l’equip organitzador, representants d’empreses que amablement van accedir a participar a la jornada i, sobretot, Alumni de diferents formacions i promocions.

El temps acompanyava i les diverses activitats van tenir lloc entre el jardí de l’Hotel Alimara i el Saló Sitges.

Els assistents van rebre la benvinguda per part de l’equip de Career Services i a continuació van participar en dos tallers dinàmics i distesos que van propiciar la interacció i la creació d’un clima de grup molt positiu. El taller de Body percussió va ser impartit per Sergi Ramis i el “Pim-pam Gin-tònics” va ser una activitat liderada pel professor del CETT-UB, Damià Mula. Van completar l’esdeveniment un photocall amb motius estiuencs i una enquesta en línia, que va concloure amb el lliurament d’un detall a l’equip guanyador.

Finalment, gràcies a empreses patrocinadores, vam sortejar entre els assistents un bon número de productes i activitats, essent el més destacat una estada de 7 nits d’hotel a Costa Rica per a dues persones, cortesia de Tarannà Viatges.

Va ser un esdeveniment perfecte per tornar a aplegar els nostres Alumni i, com no, donar pas a l’inici de l’estiu!


Podeu veure les imatges de la jornada aquí.

Categories
Summer Networking CETT CETT Alumni Alumni turisme CETT-UB esdeveniments networking