Fotografia de: Notícies | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa
Sala de premsa >

Notícies

Resultats

08.04.2021

La connexió entre persones, un valor afegit

CETT estudiants internacionals estudiar a Barcelona

Descobrir nous indrets, cultures i persones és enriquidor a nivell personal i també durant l’etapa de formació, especialment en el sector del turisme, l’hoteleria i la gastronomia. La internacionalització és un component clau en aquestes disciplines i és un dels valors del CETT-UB, que compta amb programes de mobilitat internacional en 28 països de...

Llegir tot
15.03.2021

Dark kitchens: el futur de la restauració serà virtual?

El comensal no sap què hi ha darrere de l’aplicació del seu telèfon. No és capaç d’imaginar-se que el seu menjar s’ha elaborat en un espai que s’assembla més a una fàbrica de producció industrial que no pas a un petit i acollidor local. Vivim en l’era digital. Tenir accés a Internet és tan essencial com tenir men...

Llegir tot
07.03.2021

8M: La igualtat de gènere als ulls de les dones de la Comunitat CETT

8M gènere Pla d'Igualtat CETT comunitat CETT #WeAreCETT turisme hoteleria gastronomia RSE

Les dones són un dels pilars del CETT, i així ho mostra la seva presència a la comunitat CETT, que és, en total, del 61 %. També encapçalen les posicions més altes de l’equip directiu, integrat per cinc dones -entre elles, la CEO i la gerent-, i dos homes, fet que suposa que un 71,5 % de dones ocupen el consell de direcció. Pel que fa als caps de de...

Llegir tot
22.02.2021

Sostenibilitat i responsabilitat, clau per al turisme del futur

Turisme COVID-19 formació futur

El context generat arran de la COVID-19 comporta a sectors com el turístic l’oportunitat d’impulsar qüestions com la sostenibilitat i la necessitat de formar els futurs professionals davant de la previsió de creixement del sector en el futur. N’ha parlat el director de l’Escola Universitària del CETT, José Antonio Pérez-Aranda, al podcast tu...

Llegir tot
05.02.2021

La transformació del model turístic, clau per als candidats

Observatori CETT COVID-19 Turisme eleccions Catalunya

· La gestió de la pandèmia, els ajuts al sector per a la seva recuperació, la definició del model turístic i la mobilitat vinculada a les infraestructures, els tres blocs del debat El CETT-UB , centre universitari de turisme, hoteleria i gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona, ​​ ha celebrat avui l' Observatori CETT “El futur del tur...

Llegir tot
01.02.2021

Què hem après amb la pandèmia?

Maria Abellanet COVID-19 recuperació turisme hoteleria gastronomia

El turisme és un dels sectors que s’ha vist més afectat per la paràlisi provocada per l’emergència sanitària de la COVID-19. De fet, segons l’Organització Mundial del Turisme (OMT), caldran entre 2 i 4 anys per recuperar les xifres del 2019. A aquesta realitat hi fa referència la Dra. Maria Abellanet, CEO del CETT, a Línia Sant Andreu, q...

Llegir tot
22.01.2021

De quina manera els petits hotels poden captar la venda directa a través del lloc web

Hoteleria turisme Màster Universitari en Direcció Hotelera i de Restauració COVID-19

El sector de l’hoteleria ha patit d’una manera molt notable els efectes de la pandèmia de la COVID-19 a escala mundial. Malgrat això, l’inici de la campanya de vacunació i la millora de les perspectives de cara a la primavera i l’estiu de 2021 generen esperança i apel·len a estar tan preparats com sigui possible. Aquest nou escenari pot esdevenir...

Llegir tot
21.01.2021

Hi ha diferències generacionals a l’hora de triar un hotel?

Direcció Hotelera i de Restauració hoteleria restauració turisme

Complir amb els requisits individuals de cada client dins el sector hoteler pot arribar a resultar certament complicat. Per això, els empresaris sovint opten pel target màrqueting, una mesura estratègica que consisteix en identificar segments de demanda i que té per objectiu assolir avantatge competitiu dins una empresa. Una forma d’aconseguir-ho és realitzar una ...

Llegir tot
18.01.2021

El més destacat de l’Observatori CETT, al teu abast

Observatori CETT Turisme Salut salut global COVID-19

Amb l’objectiu de generar i aportar coneixement al sector, el CETT ha publicat el dossier de la darrera edició de l’ Observatori CETT, que es va centrar en els reptes globals que planteja la COVID-19 al sector turístic, les possibles solucions i com l'anàlisi predictiu pot ajudar a repensar el futur del turisme. L’acte va comptar amb diversos experts en salut...

Llegir tot
11.01.2021

Les tendències en el sector de la restauració per al 2021

Sostenibilitat restauració gastronomia formació futur CETT

Com serà l’alimentació del 2021? Quines tendències en alimentació i restauració s’imposaran aquest any? La secció de gastronomia del programa ‘Tot és comèdia’ de Cadena SER s’ha centrat en aquestes qüestions i en el futur del sector de la restauració. El programa ha comptat amb la participació de la Directora E...

Llegir tot