Fotografia de: Comunicat de la CEO | CETT informa sobre Covid-19
Universitat de Barcelona
cettisfuture

Comunicat de la CEO

Fotografia de: Comunicat de la CEO | CETT informa sobre Covid-19

Benvolgudes, benvolguts,

Són moments difícils, sens dubte, i, abans de res, desitjo que estigueu bé, també els vostres familiars i amics, i que feu tot el possible per preservar tant la vostra salut com la del vostre entorn.

En aquesta situació tan excepcional ens hem d’adaptar i buscar maneres per continuar el nostre dia a dia, en funció de com evoluciona el context. Al CETT no ens aturem mai, ara tampoc. Seguim en contacte i continuem amb la formació perquè pugueu assolir els objectius del curs.

Tot l’equip del CETT remem en una mateixa direcció, com fins ara, cap al nostre objectiu principal: formar-vos i acompanyar-vos en aquesta etapa tan important a nivell vital. Tenim una gran responsabilitat i compromís amb vosaltres i farem tot el que estigui a les nostres mans per garantir que al CETT adquiriu les competències personals i professionals que us permetin créixer i adaptar-vos a nous contextos que puguin venir. Coneixements, habilitats i actituds que us serveixin al llarg de la vida i que us donin un alt valor diferencial.

Us animo a seguir estudiant i treballant amb tot el compromís, dedicació i voluntat que hi esteu posant, demostrant la capacitat d’adaptar-vos i superar-vos en situacions difícils. Estic convençuda que d’aquests moments en sortirem totes i tots reforçats, com a persones i com a organització, i que es convertiran, també, en una oportunitat per desenvolupar noves maneres de relacionar-nos, d’aprendre, de treballar i de crear valor.

Podeu comptar amb tot l’equip del CETT, que és la principal força del nostre centre universitari. Totes i tots estem treballant per guanyar el futur davant de la incertesa amb confiança i suport mutu, ara més que mai. És per això que vull donar l’agraïment més sincer a l’alumnat, al professorat i, en general, a tot el personal del centre, que us esteu esforçant dia a dia per adaptar-vos als nous escenaris, difícils d’imaginar fa tan sols unes setmanes, amb proactivitat i resiliència per seguir avançant malgrat a les dificultats que puguin anar sorgint.

Al CETT entenem la formació com un procés de transformació a través d’experiències. Som una família molt gran i la suma de totes i tots és el que fa possible aquesta transformació. Gràcies per formar-ne part activa. Endavant!

Dra. Maria Abellanet i Meya CEO del CETT

2 d'abril de 2020