Fotografia de: Comunicat de la CEO | CETT-UB
Universitat de Barcelona

Comunicat de la CEO

Maria Abellanet i Meya CEO del CETT

BENVINGUTS AL CETT!

Benvolguts, benvolgudes,

Abans de res, vull donar-vos la benvinguda al CETT. Comenceu un nou curs que forma part d’una etapa vital engrescadora, amb nous entorns, aprenentatges i experiències úniques i, des del CETT, tenim moltes ganes de poder acompanyar-vos en aquest camí.

Al CETT teniu el millor entorn per aprendre i formar-vos i, a més d’adquirir experiència, hi heu de viure noves experiències i créixer, tant a nivell professional com personal. Hi trobareu companys i companyes de classe amb qui compartireu moltes vivències, però us animo també a aprofitar les oportunitats que sorgiran amb persones d’altres cicles, graus i màsters i, també, amb el professorat, de qui heu d’aprofitar tot el seu coneixement i expertesa.

Des del CETT apostem per adoptar una perspectiva ètica en la formació en turisme, hoteleria i gastronomia. Aquest compromís implica l’objectiu de formar persones, no només professionals, i, per això, la formació al CETT inclou els valors positius del turisme i de l’exercici ètic de la professió i, a la vegada, volem que els professionals que sortiu de l’escola incorporeu una sèrie de valors únics i propis del centre.

L’alumnat, tots i totes vosaltres, sou la raó de ser del CETT, i teniu el nostre més sincer compromís: treballem perquè obtingueu tots els coneixements i habilitats que necessitareu al futur per donar resposta i adaptar-vos a les necessitats i reptes del sector. I, tenint en compte el context actual, ho farem seguint un estricte protocol de seguretat: vetllarem en tot moment per preservar la salut de tota la comunitat CETT.

En aquest curs que comença teniu una gran oportunitat per conèixer i crear sinergies amb altres àrees i àmbits. El CETT està connectat amb el sector, des de professionals de referència fins a empreses col·laboradores: animeu-vos, atreviu-vos i aprofiteu tot allò que us podem donar des del CETT. És una ocasió única.

La formació és fonamental, ara més que mai: tindreu les eines necessàries per desenvolupar allò que més us apassiona i podreu formar part de la transformació del sector en un moment clau com el que estem vivim.

Sou part de la família del CETT, d’aquesta gran comunitat que l’integra i, també en el futur, quan ja desenvolupeu la vostra carrera professional, el CETT continuarà sent casa vostra. Podreu comptar amb nosaltres.

Molta sort en aquest nou curs i benvinguts al CETT!

Maria Abellanet i Meya CEO del CETT

14 de setembre de 2020