Fotografia de: Comunicats | CETT-UB
Universitat de Barcelona

Comunicats

Comunicat vaga general 8 de març

Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de les Dones, organitzacions com la CGT, la Intersindical-CSC o la IAC, així com altres plataformes, han convocat una vaga general de 24 hores per al pròxim dia 8 de març.

Atenent la nostra responsabilitat i compromís acadèmic, les instal·lacions del CETT -el centre de formació, l'Hotel Alimara Barcelona i la Residència Internacional Àgora BCN- mantindran la seva activitat amb la normalitat que permeti el lliure exercici dels drets fonamentals de les persones que integren la Comunitat CETT.

Les activitats acadèmiques avaluables i les que requereixin assistència obligatòria quedaran ajornades.

12.10.2020 - Comunicat de la direcció acadèmica

Benvolgudes, benvolguts,

Arran de les declaracions del secretari de Salut Pública d’ahir al matí als mitjans de comunicació, us informem que al CETT estem a l’expectativa de les indicacions de les autoritats sanitàries.

Quan es concretin les instruccions o si hi ha qualsevol novetat, us n’informarem a través dels canals habituals de comunicació per tal d’actuar en conseqüència i garantir la salut de tota la comunitat. Fins a nou avís, l’activitat formativa i de serveis seguirà com fins ara.

D’altra banda, us recordem que podeu fer-nos arribar qualsevol qüestió relacionada amb la COVID-19 al correu consellsalut@cett.cat i que teniu a la vostra disposició la informació sobre mesures i protocols de seguretat vigents.

Us reiterem que des del CETT continuarem treballant per garantir la vostra seguretat i formació, que són prioritàries, tot adaptant-nos als nous escenaris que es puguin produir. Aquest any se’ns plantegen molts reptes i estem preparats per donar-hi resposta tot complint els objectius acadèmics establerts i garantint que l’alumnat compteu amb la formació de qualitat.

Cordialment,

Direcció acadèmica

14.9.2020 - Comunicat per a l'alumnat de l'Escola Tècnica Professional

Benvolgudes, benvolguts,

Ens endinsem ja al mes de setembre i ben aviat, el pròxim dia 14 els alumnes de cicles de grau mitjà i el 21 els cicles de grau superior, tornarem a les aules per iniciar el nou curs. Serà també l’inici d’una etapa plena d’experiències que us proporcionaran els aprenentatges i marcaran una etapa vital.

Alhora, aquest any se’ns plantegen molts reptes i estem preparats per donar-hi resposta complint els objectius acadèmics establerts i garantint que tot l’alumnat compteu amb la formació de qualitat pròpia del CETT. Per a nosaltres és prioritari que adquiriu els coneixements i habilitats necessaris per afrontar el futur.

Des del CETT apostem per la presencialitat, essencial en el nostre sector, però també ho és a l’hora d’adquirir coneixements i d’estar en contacte amb el professorat i experts de referència del sector. Si el context canvia, però, estem preparats i comptem amb l’experiència d’adaptació a nous entorns tot garantint la qualitat formativa en remot i la continuïtat del curs. Les instal·lacions del CETT estan a punt i adaptades als canvis, ja que s’han tecnificat les aules per fer possible que si algun alumne, per causes justificades, no pot assistir a les classes teòriques, pugui seguir-les telemàticament i amb una participació activa, tot interactuant com si estigués amb el grup presencial.

Així doncs, ens hem preparat per oferir una formació de qualitat i vetllarem en tot moment per seguir amb la docència i mantenir la seguretat de tota la comunitat CETT, és una prioritat. Estem preparats per acollir-vos amb totes les garanties i us demanem que llegiu atentament els protocols de seguretat, prevenció i higiene que properament us farem arribar per minimitzar el risc de transmissió de la COVID-19. Comptem amb la vostra col·laboració: només amb la implicació de tot l’alumnat podrem fer front al coronavirus.

En definitiva, totes les mesures sanitàries implementades han permès fer del CETT un centre segur on podreu seguir l’activitat educativa a les aules de forma confortable. Per a l’inici de les classes, caldrà fer ús de mascareta en tot moment -encara que es mantingui la distància de seguretat-, així com fer un rentat de mans i utilitzar de gel hidroalcohòlic de manera freqüent.

Finalment, us animem a no deixar escapar l’oportunitat de formar part de la comunitat CETT: d’aprendre, de connectar entre persones i de créixer en un sector apassionant.

Donem la benvinguda al nou curs!

Nan Ferreres Montoliu

Direcció acadèmica

#WeAreCETT

14.9.2020 - Comunicat per a l’alumnat de l’Escola Universitària

Benvolgudes, benvolguts,

Ens endinsem ja al mes de setembre i ben aviat, el dia 21, tornarem a les aules per iniciar el nou curs. Serà també l’inici d’una etapa, plena d’experiències que us proporcionaran els aprenentatges i marcaran una etapa vital.

Alhora, aquest any se’ns plantegen molts reptes i estem preparats per donar-hi resposta complint els objectius acadèmics establerts i garantint que tot l’alumnat compteu amb la formació de qualitat pròpia del CETT. Per a nosaltres és prioritari que adquiriu els coneixements i habilitats necessaris per afrontar el futur. D’acord amb les previsions sanitàries pels propers mesos, les pautes definides pel sistema universitari i les directrius de les autoritats pertinents, des del CETT apostem aquest curs per la docència en una modalitat mixta, que combina activitats formatives presencials i a distància. En funció de l’evolució de la pandèmia aquest model pot derivar cap una formació completament presencial o a distància, una mesura que permetrà adaptar-nos al context canviant.

A més, en qualsevol d’aquestes modalitats implantades, tots aquells estudiants que per a la seva situació personal -estat de salut, situació familiar, etc.- no pugin seguir la docència de manera presencial, podran seguir les classes a distància de manera sincrònica, gràcies al model implantat i la tecnologia aplicada. Així mateix, les classes es gravaran i publicaran al campus virtual per aquells alumnes que no puguin seguir les classes en directe.

Així doncs, ens hem preparat per oferir una formació de qualitat i vetllarem en tot moment per seguir amb la docència i mantenir la seguretat de tota la comunitat CETT, és una prioritat. Estem preparats per acollir-vos amb totes les garanties i us demanem que llegiu atentament els protocols de seguretat, prevenció i higiene que properament us farem arribar per minimitzar el risc de transmissió de la COVID-19. Comptem amb la vostra col·laboració: només amb la implicació de tot l’alumnat podrem fer front al coronavirus.

Donem la benvinguda al nou curs!

José Antonio Pérez-Aranda Direcció acadèmica

#WeAreCETT

14.09.2020 - Comunicat per a l’alumnat del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

Benvolgudes, benvolguts,

Ens endinsem ja al mes de setembre i ben aviat, el dia 21, iniciem el nou curs. Serà també l’inici d’una nova etapa plena d’experiències que us proporcionaran els aprenentatges i marcaran una etapa vital.

Alhora, aquest any se’ns plantegen molts reptes i estem preparats per donar-hi resposta complint els objectius acadèmics establerts i garantint que tot l’alumnat compteu amb la formació de qualitat. Per a nosaltres és prioritari que adquiriu els coneixements i habilitats necessaris per afrontar el futur.

D’acord amb les previsions sanitàries pels propers mesos, les pautes definides pel sistema universitari i les directrius de les autoritats pertinents, des del CETT, juntament amb el Campus de l’Alimentació UB i l’Escola Superior d’Agricultura de Barcelona (ESAB-UPC), apostem aquest curs per la docència en una modalitat presencial 100% al CETT i de manera mixta als altres centres, que combina activitats formatives presencials i a distància. En funció de l’evolució de la pandèmia aquest model pot derivar cap una formació completament presencial o a distància, una mesura que permetrà adaptar-nos al context canviant.

A més, en qualsevol d’aquestes modalitats implantades, tots aquells estudiants que per a la seva situació personal -estat de salut, situació familiar, etc.- no pugin seguir la docència de manera presencial, podran seguir les classes a distància de manera sincrònica, gràcies al model implantat i la tecnologia aplicada. Així mateix, algunes de les classes es gravaran i publicaran al campus virtual per aquells alumnes que no puguin seguir les classes en directe.

Així doncs, ens hem preparat per oferir una formació de qualitat i vetllarem en tot moment per seguir amb la docència i mantenir la seguretat de tota la comunitat CETT i dels altres Campus, és una prioritat. Estem preparats per acollir-vos amb totes les garanties i us demanem que llegiu atentament els protocols de seguretat, prevenció i higiene que properament us farem arribar per minimitzar el risc de transmissió de la COVID-19. Comptem amb la vostra col·laboració: només amb la implicació de tot l’alumnat podrem fer front al coronavirus.

Donem la benvinguda al nou curs!

Nan Ferreres i Montoliu

Coordinadora General del Grau de Ciències Culinàries i Gastronòmiques

#WeAreCETT