CONEIXEMENT / RECERCA
Publicacions

Publicacions

TOT CETT

TOT CETT

El TOTCETT és la revista de publicació semestral del grup CETT en la que es tracten temes d'actualitat vinculades amb el sector turístic i amb el grup CETT.

La revista disposa d'una secció dedicada a l'Associació d'Antics Alumnes en la que s'entrevista a antics alumnes per tal de conèixer la seva trajectòria professional.

Tots els associats reben la revista al seu domicili.

Més info: www.cett.es/totcett

Ara, Revista d'investigació en Turisme del Carib

El principal objectiu de la revista Ara és ser un mitjà de comunicació acadèmic i de ciència aplicada.

Mitjançant la publicació d'articles i estudis enfocats a la investigació científica i pràctica, es preten profunditzar, extendre i divulgar la comprensió de la xarxa de relacions existents entre el fenòmen turístic i el desenvolpupament sostenible de les societats.

Més info: www.arajournal.net

 

Tour&Her.Tourism and Heritage

Revista de turisme cultural, encapçalada pel Grup de Recerca en Turisme, Cultura i Territori, i publicada per l’editorial Trea, de referència en temes sobre posada en valor del patrimoni. La revista TOUR&HER. Tourism and Heritage, dirigida pels professors Eugeni Osácar i  Nayra Llonch, ha estat creada com a revista ajustada als criteris vigents de publicacions científiques i amb l’objectiu de donar visibilitat i difusió tant a les línies de recerca desenvolupades des de l’escola universitària com a la recerca i experiències innovadores d’altres universitats i institucions.

La publicació es presenta tant en edició en paper, de distribució en llibreries, com en versió d’accés on line, a través del web de l’editorial www.trea.es.

Compra online