Fotografia de: CETT Talent, el Career Market Place de referència | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT Talent torna el 24 i el 25 de març per ser punt de trobada d’empreses, estudiants i alumni

21.02.2022
 
El CETT Talent torna el 24 i el 25 de març per ser punt de trobada d’empreses, estudiants i alumni

La 20a edició del Career Marketplace CETT Talent tindrà lloc el 24 i el 25 de març a les instal·lacions del centre educatiu. La proposta s’ha consolidat com un punt de trobada entre la comunitat d’alumnes i antics alumnes formats al CETT i una àmplia representació del teixit empresarial dels sectors turístic, hoteler i gastronòmic.


Networking d'alumnes, alumni i empreses al CETT Talent

L’objectiu principal de la jornada és la potenciació del networking entre tots els participants, explorant possibilitats de desenvolupament professional i aportant eines àgils d’identificació i captació de talent qualificat. El CETT Talent ofereix activitats, ponències i workshops. Així es transforma en un espai en el qual les companyies, els alumnes i els alumni comparteixen experiències, testimonis, coneixements i horitzons de futur.

Oportunitats laborals en turisme i gastronomia

El Corporate and Career Services Director de la institució, Javier de Diego, remarca que el CETT Talent és una cita indispensable per a tots aquells professionals que han confiat la seva formació al CETT, ja que, gràcies a la interacció directe amb empreses i organitzacions, podran “aprofundir en les oportunitats actuals i futures que ofereix el sector, els principals desafiaments de negoci, les seves opcions de creixement professional, i el desenvolupament de les competències clau més demanades”.

En paral·lel, Javier de Diego destaca que la participació és igual d’estratègica per a les empreses participants, dinamitzant un espai per incrementar el seu Employer Branding Corportatiu mitjançant el posicionament de la seva proposta de valor davant un col·lectiu qualificat de 1.700 estudiants i 20.000 antics alumnes.

Empreses al CETT Talent

Al CETT Talent, hi participen companyies representatives de tots els àmbits d’activitat i tipologies d’organització:

  • Sectorialment: Tourism & Leisure, Hospitality & Accomodation, Travel Agencies & Services, Traveltech & Digital, Events, Transport, Gastronomy, Restaurants, Food Industry i Catering & Collectivities
  • Geogràficament: nacionals i internacionals
  • Tipologia i mida: multinacionals, pimes i startups

En la darrera edició, més de 450 alumnes i 125 alumni del CETT van poder interactuar de manera personalitzada amb més de 70 companyies. Hi va haver més de 700 entrevistes individuals i es van compartir més de 7.500 missatges individuals.

Javier de Diego
El CETT Talent és una oportunitat única perquè alumnes i alumni interactuïn amb empreses i institucions referents

Javier de Diego

Corporate and Career Services Director del CETT

Empreses que participen en el CETT Talent

Accor, Babula Bar, Hotusa, Majestic Group Hotel, Pierre et Vacances, Grupo Sagardi, Agència Catalana de Turisme, Balearia, Brava Hotels, Carrefour, Castlexpeirence Winetours, El Delfín Verde, Condes Hotels, Catalonia Hotels and Resorts, Derby Hotels Collection, Europastry, EY, Fira de Barcelona, Grimaldi Lines, Grupo Pulitzer Hoteles, Guitart Hotels, H10 Hotels, Hotel Hilton Diagonal Mar, Hosco, Neptuno Hotel and Spa, Hotel Alimara, Hotel Almanac, Hotel Arts, Hotel Miramar Barcelona, Hotel Santa Marta, Hotel Torres del Marqués, Iberostar, Iceland Seafood, IRYO, Mraugal Hotel Management, Melià Hotels International, NH Hotel Group Minor, Nobu Hotel Barcelona, Núñez i Navarro Hotels, Palladium Hotel Group, Paradores de Turismo, PGA Catalunya Resort, Restaurant 7 Portes, Restaurants Grup Olivé, Sani / Ikos Group, Serhs Hotels, Serras Andorra, Serunion, Smart Rooms Company, Talaia Plaza Eco Resort, Telefèric Barcelona-USA, The Barcelona Edition, The OXO House, Turijobs, Cotton House i Mandarin Hotel Barcelona.

El CETT Talent és un acte exclusiu per a l'alumnat i l'alumni del CETT, que rebran més endavant la comunicació i el formulari corresponent per confirmar la seva assistència.

Categories
cett talent career market place turisme hoteleria