Fotografia de: El CETT explica els graus i cicles al Saló de l'Ensenyament | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT, present al Saló de l’Ensenyament amb estands informatius

02.03.2022
 

El CETT participarà present al Saló de l’Ensenyament que tindrà lloc del 16 al 20 de març al Recinte Montjuïc de Barcelona. El centre universitari de referència de Turisme, Hoteleria i Gastronomia adscrit a la Universitat de Barcelona (UB) tindrà estands informatius per explicar la seva formació de cicles, graus, màsters i estudis post-universitaris.


Es tracta de la 31a edició del Saló de l’Ensenyament. Enguany es torna al format presencial després de dos anys de parèntesi a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Cicles i Graus Universitaris del CETT

El CETT oferirà tota la informació dels graus universitaris a l’estand 211 del pavelló 1. L’estand de cicles formatius de grau mitjà i superior serà el número 232 del pavelló 2.

En cadascun dels estands, hi haurà personal del CETT per assessorar totes les persones interessades a cursar alguns dels seus estudis.

Màsters del CETT

En el Recinte Montjuïc, el CETT també tindrà un estand informatiu al Saló Futura, on es concentra l’oferta formativa de màsters, post-graus i altres formacions post-universitàries.


Horaris del Saló de l’Ensenyament i Futura

  • Del 16 al 18 de març de 09.00 a 19.00h
  • Dissabte, 19, de 09.00 a 20.00h
  • Diumenge, 20, de 09.00 a 14.30h
cicles graus turisme saló ensenyament

Edició anterior del Saló de l'Ensenyament