Fotografia de: Fes-te voluntari de la 'Gran Recapte d’Aliments a Catalunya' 27 i 28 de novembre | CETT
Universitat de Barcelona

Fes-te voluntari de la 'Gran Recapte d’Aliments a Catalunya' 27 i 28 de novembre

10.11.2015
 
Fes-te voluntari de la 'Gran Recapte d’Aliments a Catalunya' 27 i 28 de novembre

Per setè any consecutiu, els quatre Bancs dels Aliments de Catalunya organitzen el gran Recapte d’Aliments a Catalunya amb l’objectiu de donar resposta a les urgències alimentàries de les persones més necessitades.

Tot el col·lectiu CETT hi té cabuda en aquesta acció social: alumnat i residents d'Àgora, professorat, personal d'administració i serveis del centre de formació i els centres d'aplicació.


A la Campanya Gran Recapte els voluntaris sou els grans protagonistes i la peça clau de l'èxit de la recollida. Fes-te voluntari els dies 27 i 28 de novembre al Supermercat Consum del C/Berruguete 106. El teu treball consistirà en situar-te en un punt de recollida d'aliments, entregar bosses als clients que hi entren, recollir-les a la sortida i agrair les donacions d'aliments. Aquesta tasca es realitza durant un torn, que sol ser d’unes 3 hores per transmetre la funció del Banc del Aliments i la realitat de la situació de fam a Catalunya.

El Gran Recapte d'Aliments al 2014 va recollir 4.686.000 kg en més de 2.000 punts de recollida i va comptar amb l'ajuda de 22.000 voluntaris. La fita per a l'edició del 2015 és tornar assolir una xifra similar gràcies a la col·laboració de 25.000 voluntaris.

TU EL POTS FER MÉS GRAN!!!

FES-TE VOLUNTARI A LA CAMPANYA SOLIDÀRIA GRAN RECAPTE D'ALIMENTS A CATALUNYA.

Si ets estudiant o resident a Agora inscriu-te al link adjunt:  Fes de voluntari !


Categories
Gran recapte aliments RSE CETT voluntariat