Fotografia de: Els alumnes de Direcció d'Esdeveniments colal·laboren en "Neda el Món Swimn Barcelona" | CETT
Universitat de Barcelona

Els alumnes de Direcció d'Esdeveniments colal·laboren en "Neda el Món Swimn Barcelona"

22.05.2017
 
Els alumnes de Direcció d'Esdeveniments colal·laboren en "Neda el Món Swimn Barcelona"
Un any més, i ja en van tres, els alumnes del Màster de Direcció d'Empreses Turístiques de l'especialitat en Direcció d'Esdeveniments participen en la logística i control de l'esdeveniment esportiu "Neda el Món Swim Barcelona", organitzat per l'empresa Neda el món, de Carlos Caballé, CEO de l'empresa i professor del Màster.

Aquest diumenge, 28 de maig, Neda el Món organitza la 7a Neda el Món Swim Barcelona, qie enguany tindrà tres Modalitats: 5.700 metres i 3.600 metres (con Uns 250 nedadors), i la júnior (amb uns 150 nens i nenes).

Si tu tambié vols ser voluntari de Neda el Món i ajudar-nos a fer possible aquesta festa de la natació, si us plau, contacta amb nosaltres en aquest email. 

Neda el Món és una entitat que organitza travessies d'aigües obertes pel territori català i algun punt de fora de Catalunya. Nascut el 2010, Neda el Món SER pionera a l'Organització d'aquest tipus d'esdeveniments en el mar obert. Promou la natació en aigües obertes en Espais espectaculars com les Illes Medes, les Illes Fomigues o sa Dragonera, sempre respectant el medi ambient i prestant especial atenció a la seguretat dels nedadors.

Us esperem a tots, a terra o mar!
Categories
neda el món natació barcelona esdeveniments esportius CETT