Fotografia de: Audrey Doré, professora del CETT, guanyadora del concurs "Millor Sommelier de Catalunya" | CETT
Universitat de Barcelona

Audrey Doré, professora del CETT, guanyadora del concurs "Millor Sommelier de Catalunya"

12.07.2017
 
Audrey Doré, professora del CETT, guanyadora del concurs "Millor Sommelier de Catalunya"

La sommelier del Celler de Can Roca i professora del curs de Superior de sommelier CETT-UB i exalumna d'aquesta formació, Audrey Doré, ha estat la guanyadora del concurs “Millor Sommelier de Catalunya”, que va tenir lloc el 10 de juliol a l'Hotel Restaurant Villa Retiro a Xerta. Doré s'ha convertit en la primera dona en guanyar aquest certamen.

"Millor Sommelier de Catalunya" és un esdeveniment organitzat per l’Associació Catalana de Sommeliers (ACS) que té com a objectiu desenvolupar i promoure el coneixement de la professió de sommelier, el coneixement dels vins i productes gastronòmics de tot el món i principalment de Catalunya, així com reforçar el vincles, l’amistat i la col·laboració entre els professionals del vi.

En aquesta edició han participat com a membres del jurat alguns guanyadors de concursos celebrats en edicions anteriors, així com també experts en hostaleria i restauració: Cèsar Cànovas, Nan Ferreres, Jordi Bort, Dani Martínez Felguera, Anna Vicens, Carles Aymerich, Josep Pelegrín, Sergi Figueras i Adolf Gómez.

Categories
Sommeliers CETT CETT-UB vins gastronomia Catalunya turisme