Fotografia de: Descomptes per estudiar idiomes a la EIM de la UB | CETT
Universitat de Barcelona

Descomptes per estudiar idiomes a la EIM de la UB

19.09.2017
 
Descomptes per estudiar idiomes a la EIM de la UB

L’Escola d’Idiomes Moderns (EIM) de la Universitat de Barcelona, posa en marxa la nova campanya “Obre el teu món. Aprèn idiomes a la Universitat” , per estudiar idiomes durant el curs 2017-2018 amb novetats importants, com ara la possibilitat de fraccionar el pagament de la matrícula o un servei d’assessorament personalitzat en cursos d’anglès, alemany i francès per determinar el nivell que correspon a cada alumne.

L’EIM de la UB ofereix al llarg de l’any la possibilitat d’aprendre fins a divuit idiomes. Els cursos s’imparteixen als principals campus de la UB, distribuïts per tota la ciutat de Barcelona, i des de les seus que té a Badalona (Centre Cultural El Carme) i Sant Joan Despí (Torre de la Creu), amb una àmplia flexibilitat horària.

Els estudiants del CETT compten amb importants descomptes en el preu dels cursos d’idiomes, gaudint d’una tarifa reduïda.

La matrícula que s’obre ara és per als cursos anuals i de tardor. Es tracta d’una oferta de més de 6.000 places repartides entre alemany, anglès, francès, italià, japonès, neerlandès, persa, rus, suec i xinès. La matrícula i la inscripció a les proves de nivell estan obertes fins el 9 d’octubre, data en què s’iniciaran els cursos.

Podeu ampliar la informació sobre l’oferta de cursos d’idiomes, les formes de matriculació i el calendari d’exàmens i acreditacions al web de l’EIM i a les seves seus.

Categories
idiomes UB EIM estudiants CETT CETT-UB matrícula