Fotografia de: No et perdis el vídeo del XIII Concurs de Cocteleria Bacardí-CETT! | CETT
Universitat de Barcelona

No et perdis el vídeo del XIII Concurs de Cocteleria Bacardí-CETT!

25.07.2019
 
No et perdis el vídeo del XIII Concurs de Cocteleria Bacardí-CETT!

El 23 de maig es va celebrar al Campus CETT-UB la XIII edició del Concurs de Cocteleria Bacardí-CETT. Un concurs en el que es posen a prova els alumnes finalitzadors dels cursos de Tècnic Superior en Direcció de Cuina i Tècnic Superior en Direcció de Serveis de Restauració.


Un total de 6 alumnes prèviament seleccionats van competir en aquesta edició que es va dur a terme davant d’un jurat tècnic compost per Manel Tirvio, propietari de la Cocteleria Tirsa i president honorífic del Club del Barman de Catalunya; Iñigo Echevarría, Commercial Planning Activator de Martini i; Borja Lucini, City Trade Ambassador de Barcelona, i d’un jurat degustador format per Nan Ferreres, Directora d'Escola Tècnica Professional i dels Estudis Universitaris de Gastronomia del CETT-UB; Santi Ortiz, propietari de la Cocteleria 33 by Santi Ortiz i; Maite Targell, Field Sales Coordinator de l’Àrea Mediterrània.

Els alumnes que van participar i les seves corresponents elaboracions són:

ROBERTO DÍAZ - DARK BAT

CRISTINA VALL - MAMMA FIZZ

BEENA AGUILÓ - SUNSET HOLI

AIDA GARCÍA - FLORAL AMBRATO

PAU NAHARRO - RED MARTINI

ALEX GALIÁN - GOLDEN PEARL

El jurat va avaluar la precisió a l'hora d'executar el còctel, juntament amb l'originalitat i la creativitat d'elaboració de la recepta i la posterior presentació de la proposta per part dels alumnes.

Després de deliberar sobre les diverses propostes dels participants, el jurat va decidir atorgar el Segon Premi, que consisteix en un Guest Shift a una cocteleria reconeguda i de moda a Barcelona, a Cristina Vall, i el Primer Premi, que consisteix en un viatge a PESSIONE MARTINI HOME, organitzat per Bacardí Espanya, i una BECA d’estudis del CETT-UB a escollir entre el primer any del curs Superior de Sommeliers o del curs de Cocteleria i Mixologia 2019-2020, a l’alumne Àlex Galian, enhorabona!

Galeria d'imatges

No et perdis el vídeo del concurs!

  

Categories
Campus CETT CETT Cicles Formatius Direcció de Cuina Direcció de Serveis de Restauració Cocteleria Concurs Bacardí