Fotografia de: Programa de cooperació en transferència de coneixement turístic entre l'EUHT CETT-UB i la Universitat Politècnica Windhoek (Namíbia) | CETT
Universitat de Barcelona

Programa de cooperació en transferència de coneixement turístic entre l'EUHT CETT-UB i la Universitat Politècnica Windhoek (Namíbia)

05.02.2010
 

El proper dissabte 13 de febrer surt la primera expedició de l’ EUHT CETT-UB cap a Namíbia per iniciar les primeres activitats de cooperació en coneixement turístic entre el CETT i la Universitat Politècnica de Windhoek (Namíbia). Aquesta és una de les primeres accions d'un programa de 3 anys que inclou projectes de recerca conjunts, intercanvi d'experiències i professorat. En l'apartat d'estudiants, avui divendres arriben els primers alumnes per a començar un stage d'estudis al CETT.
 
El viatge l'encapçala la Directora General del Grup CETT, Maria Abellanet, la Presidenta de la Fundació Olof Palme, Anna Balletbó i Damià Serrano, Professor de l' EUHT CETT – UB i Coordinador de l’Àmbit Turisme, Cultura i Territori i té com a principal objectiu participar del primer seminari Nord-Sud entre les dues institucions acadèmiques així com visitar els diferents projectes de camp que la universitat Namíbia té en el país. Per a més informació contacteu  amb l'ACE de Turisme, Cultura i Territori.

Categories
cooperació universitat politècnica windhoek namíbia