Fotografia de: El CETT UB aposta de ple pel nou Grau en Turisme | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT UB aposta de ple pel nou Grau en Turisme

14.07.2009
 
El CETT UB aposta de ple pel nou Grau en Turisme

· Els estudiants del CETT seran els primers graduats en Turisme de Catalunya

· L’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT, centre adscrit a la Universitat de Barcelona, adaptarà a tots els seus actuals estudiants de diplomatura al nou Grau en Turisme

L’EUHT CETT-UB iniciarà el proper curs 2009-2010 la formació de Grau en Turisme, que inclourà les especialitats de direcció hotelera o direcció turística, i que estarà adaptada en la seva totalitat als requeriments del nou espai europeu d’educació superior. Aquest nou Grau, que representa la consolidació del reconeixement de la formació turística a nivell universitari, ha estat dissenyat amb la col·laboració de les empreses i organismes del sector turístic. El seu contingut desenvolupa les competències personals i professionals que els perfils directius necessiten per a donar resposta als reptes estratègics que el turisme té per endavant.

Davant d’aquesta gran oportunitat el CETT-UB ha decidit apostar de ple, i gràcies a un gran treball en equip, tots els actuals alumnes de la diplomatura del CETT, no importa el curs, es veuran beneficiats d’aquest procés d’adaptació. D’aquesta manera l’alumne CETT-UB, obtindrà des de ja, un perfil de sortida adaptat als requeriments europeus i a les necessitats estratègiques del sector turístic, que el farà ser a nivell professional més competitiu i que li permetrà gaudir d’importants avantatges: millor expedient acadèmic, reconeixement europeu de la titulació i increment de les opcions de mobilitat professional, equivalència a l’actual títol de llicenciat.

Així doncs, donat que el CETT-UB és l’únic centre de Catalunya que fa de forma integral aquest procés d’adaptació, els alumnes de tercer curs de la diplomatura que que s’adaptin al grau durant el curs 2009/10 formaran part de la primera promoció de Graduats en Turisme de Catalunya.

Categories
cett aposta grau turisme nou