Fotografia de: Inauguració del centre d'acollida turística (Cat) a Teià | CETT
Universitat de Barcelona

Inauguració del centre d'acollida turística (Cat) a Teià

17.06.2009
 
Inauguració del centre d'acollida turística (Cat) a Teià

CETT Consultors ha realitzat l’estudi de viabilitat i el disseny del reglament de funcionament i de l’oferta gastronòmica del primer Centre d’Acollida Turística de Catalunya

El dissabte 20 de juny el President de la Generalitat José Montilla inaugurarà el Centre d’Acollida Turística (CAT) de Teià, ubicat al jaciment romà de Vallmora. El CAT de Teià, pretén explicar la romanització a través del món del vi. L'objectiu del centre, el primer d’una futura xarxa repartida per tot el país, és desestacionalitzar i desterritorialitzar el turisme i promoure un tipus de 'turisme identitari' que reflecteixi la història i la cultura catalanes.

El CETT, a través de la seva consultora CETT Consultors, ha treballat els darrers mesos conjuntament amb la Direcció General de Turisme i els ajuntaments de Teià, Alella i El Masnou en l’estudi de viabilitat del projecte, així com en el disseny del seu reglament de funcionament i en la proposta d’aplicació del model a la resta d’establiments de la futura Xarxa CAT. Així mateix, va participar en el disseny de l’oferta gastronòmica i de productes que es comercialitzaran al centre en un futur.

En una primera fase, i fins que no s’adjudiqui definitivament la gestió del centre a través de concurs públic, personal del CETT s’encarregarà de l’oficina d’informació turística ubicada al CAT.

Més informació: http://www.turismecat.cat/inici/directori/3.php?centre=75&id_pagina=3

Categories
inauguració centre acollida turística teià