Fotografia de: El CETT organitza un sessió de treball amb empreses d'intermediació i viatges | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT organitza un sessió de treball amb empreses d'intermediació i viatges

08.05.2009
 
El CETT organitza un sessió de treball amb empreses d'intermediació i viatges

El passat dia 6 de maig va tenir lloc al CETT una sessió de treball amb empreses de l’entorn de la intermediació i els viatges. Aquesta sessió tenia per objectiu conèixer quines seran, segons la seva experiència, les necessitats dels futurs professionals que s’incorporin al mercat laboral en els proper anys i, per altra banda, des de la Universitat, presentar com s’ha dissenyat el nou Títol de Grau que ha de donar resposta a aquestes necessitats, d’un mercat laboral amb constant evolució.

Aquestes iniciatives contribueixen a crear entorns de reflexió i debat molt interessants entre el sistema educatiu i el sistema productiu i ens ha de permetre adaptar el currículum formatiu per tal de donar millor respostes a les necessitats del sector.

D’altra banda el sector productiu també ha de conèixer la formació que s’imparteix des de les Universitats per tal de millorar les relacions entre ambdues parts.

Les empreses convocades van ser seleccionades pel seu grau de compromís envers la formació, i per la seva complicitat amb el CETT. El resultat de la sessió fou molt enriquidor per les aportacions que varen sorgir. També hi va participar representants de l’administració, que també volien conèixer de primera mà les opinions d’aquestes empreses.

Les empreses participants varen ser: Racc Viatges, Viatges Temps d’Oci, Viatges Voramar, Voyage Prive i Atrápalo.com.

Categories
sessió treball empreses intermediació viatges