Fotografia de: Participació del CETT en el sopar del Català de l’Any | CETT
Universitat de Barcelona

Participació del CETT en el sopar del Català de l’Any

03.04.2009
 
Participació del CETT en el sopar del Català de l’Any

El passat dimecres, dia 1 d’abril, es va celebrar en el Palau de Congressos de Catalunya la gala de lliurament del premi al Català de l’Any en la seva 9ª edició, organitzat per El Periódico de Catalunya.

A l’acte de lliurament, en el que es va atorgar el premi a Vicente Ferrer, dedicat des de l’any 1952 a ajudar a les persones mes desafavorides de l’Índia, va seguir un sopar-còctel per a 700 convidats, organitzat per GSR Grup, en el que van participar desinteressadament 22 establiments de restauració de Catalunya. 

 Els alumnes de l’Escola d’Hoteleria del  CETT, van participar en l’esdeveniment, donant suport als professionals de cuina i realitzant el servei, juntament amb Prats Fatjó, de les més de 14.000 tapes tradicionals i creatives que es van servir en el decurs del sopar. Entre d’altres cuiners de prestigi, van col•laborar en el sopar del Català de l’Any: Ferran Adrià, Carme Ruscalleda,  Joan Roca,  Nandu Jubany,  Albert Adrià, Sergi Arola, Carles Abellán, Jordi Butrón, Xano Saguer o Paco Guzmán.

Categories
participació sopar català any