Fotografia de: L'ACAV i el CETT signen un conveni de col·laboració | CETT
Universitat de Barcelona

L'ACAV i el CETT signen un conveni de col·laboració

04.02.2009
 
L'ACAV i el CETT signen un conveni de col·laboració

Aquest conveni té per objectiu principal promoure diferents fórmules de col·laboració en l’àmbit de la formació, la gestió empresarial, la difusió d’activitats de recerca i pedagògiques que despertin l’ interès pel turisme i pel prestigi de les agències de viatges.

Barcelona, 04 de febrer de 2009.- Ha tingut lloc a l’Hotel Alimara del CETT la signatura del conveni de col·laboració entre l’ACAV (Associació Catalana d’Agències de Viatges)  i el CETT ( Escola de Formació Universitària i de Formació Professional en Turisme i Hoteleria adscrita a la Universitat de Barcelona). Els acords establerts es basen en diferents línies d’actuació entre les que destaquen:

  • El fer front comú per tal que l’administració permeti la realització de contractes laborals duals amb la finalitat d’incentivar a les empreses a contractar estudiants en formació.
  • La participació de professionals de l’ACAV en diferents activitats acadèmiques.
  • Compartir informació d’interès del sector.
  • La creació d’uns “Premis ACAV” amb la col·laboració del CETT, d’ajut a la recerca i a projectes d’innovació empresarial.
  • Potenciar estudis conjunts d’interès pel sector.

L'ACAV s'incorpora al Consell d’Empreses CETT-UB

 L’ Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT- UB va crear a l’octubre del 2007 el primer Consell d’Empreses CETT-UB. Des de aleshores, aquest grup ha intervingut en diferents esdeveniments clau del CETT con són la Trobada Escola+Universitat+Empresa fins a la Jornada de Treball sobre les competències transversals més necessàries a l’empresa turística.Un dels objectius del Consell és establir ponts de comunicació i diàleg permanent amb algunes de les empreses més implicades amb la formació d’aquest país. Amb l’objectiu de seguir avançant i aconseguir tenir la millor representació d’empreses està previst que en la propera reunió del consell es formalitzi la incorporació de l’ACAV com a empresa membre del Consell d’Empreses. 

A l’actualitat formen el Consell d’Empreses CETT- UB: Fundació Alícia, Carlson Wagonlit Travel, Grupo Husa, Grup Soteras, Paradís Group, Hotel Arts, Hoteles Hesperia, Sodexho, Turisme de Barcelona, Vueling i Port Aventura.

Categories
acav cett conveni col·laboració