Fotografia de: L'Escola d'Hoteleria participa en el sopar del Català de l'Any | CETT
Universitat de Barcelona

L'Escola d'Hoteleria participa en el sopar del Català de l'Any

22.03.2010
 
L'Escola d'Hoteleria participa en el sopar del Català de l'Any

L'Escola d'Hoteleria del CETT va participar el passat dia 16 de març, en el sopar posterior a la gala del premi Català de l'Any 2009, convocat per El Periódico de Catalunya, que es va celebrar al Palau de Congressos de Catalunya. En la seva desena edició, el guardó va recaure en l'entrenador del Futbol Club Barcelona, Josep Guardiola, votat per un 59 % dels lectors de El Periódico.
Els alumnes de l'escola van col·laborar en la preparació i el servei del sopar, coordinat pel Grup GSR-Producciones de Gastronomía i confeccionat per alguns dels millors xefs de Catalunya, que en aquesta ocasió va tenir la cuina asiàtica i la fusió gastronòmica com a leit motiv. Entre ells, Ferran Adrià, Carme Ruscalleda, Joan Roca, Antonio Sáez (Martin Berasategui), Carles Gaig, Mey Hofmann, Nandu Jubany, Felip Llofriu, o Christian Escribà, que van ser presents a l’acte, i en contacte amb el públic assistent.
Hi van participar també amb les seves creacions els xefs de restaurants com Koy Shunka, Icho, Matsu, Ochiai, Shanghai, La Xina. Abou-Khalil, Indochine, Dos Cielos, L'Indret de Semon, Dos Palillos, Embat, Caldeni o La Mar Salada, així com diferents bodegues, marques de licors i empreses vinculades al món de la gastronomia –com Triticum, Benfumat, Antonio Muiños o Guzmán Gastronomia, etc.- que van contribuir a l’èxit de la vetllada gastronòmica amb els seus productes