Fotografia de: La Marca Cuina Catalana es presenta a l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT | CETT
Universitat de Barcelona

La Marca Cuina Catalana es presenta a l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT

22.03.2010
 
La Marca Cuina Catalana es presenta a l'Escola d'Hoteleria i Turisme CETT
El divendres 19 de març es va presentar a l'Escola d'Hoteleria i Turisme del CETT la Marca Cuina Catalana, el nou símbol d'identitat de la gastronomia tradicional que s'elabora als establiments de restauració de Catalunya.
La presentació de la marca va tenir lloc a l'Aula Restaurant de l’Escola d'Hoteleria, com a símbol del compromís i la implicació de les escoles d'hoteleria en general, i del CETT en particular,  en la salvaguarda i la transmissió al seus alumnes del patrimoni culinari.
Després de la benvinguda i la introducció a  l'acte per part de la Sra. Maria Abellanet, Consellera Delegada del CETT, i del Sr. Xavier Mestres, President de l'institut Català de la Cuina, la Marca Cuina Catalana va ser presentada als assistents per la Sra. Pepa Aymamí, impulsora del projecte.
Entre els assistents, majoritàriament restauradors de prestigi, personalitats del mon gastronòmic i premsa especialitzada, es trobaven el Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, Joan Carles Vilalta, el Director General de l'Agència Catalana de Turisme, Ignasi de Delàs, i el Director General de Turisme de Barcelona, Sr. Pere Duran.
El projecte, impulsat per l'Institut Català de la Cuina,  pretén salvaguardar el nostre patrimoni culinari i fer que el consumidor identifiqui en les cartes dels restaurants, pastisseries i comerços gourmet,  els  plats que pertanyen a la cuina tradicional. Els establiments que compleixin els requisits de la Marca, pel que fa a la inclusió de receptes tradicionals recollides al Corpus de la cuina catalana, i a la utilització de producte de proximitat, poden distingir-se mitjançant un símbol a les seves cartes i ostentant una placa visible a l’exterior dels seus locals.< rel="File-List" href="file:///C:%5CTMP%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_filelist.xml">< rel="themeData" href="file:///C:%5CTMP%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_themedata.thmx">< rel="colorSchemeMapping" href="file:///C:%5CTMP%5Cmsohtmlclip1%5C01%5Cclip_colorschememapping.xml"><>
Categories
marca cuina catalana