Fotografia de: Participació de l’Escola d’Hoteleria del CETT en la 1ª Trobada Europea d’estudiants de formació professional | CETT
Universitat de Barcelona

Participació de l’Escola d’Hoteleria del CETT en la 1ª Trobada Europea d’estudiants de formació professional

17.09.2008
 
Participació de l’Escola d’Hoteleria del CETT en la 1ª Trobada Europea d’estudiants de formació professional

Del 30 de setembre al 5 d’octubre, deu alumnes i dos professors de l’EHT CETT viatjaran a París per prendre part en els Eurotrophées UTEC, i participar en la 1ª Trobada Europea d’Estudiants de Formació Professional que se celebrarà a París el dia 3 d’octubre.
En el marc de la Presidència Francesa de la Unió Europea, el Govern Francès vol posar de relleu la importància de l'aprenentatge professional arreu d’Europa. Per aquest motiu, el President de la República, Nicolas Sarkozy, i el President de la Comissió Europea, José Manuel Durão Barroso, han fet que la creació d'un “Erasmus de la formació professional” sigui una de les seves prioritats.
Amb la finalitat de donar a conèixer aquest  projecte i de promoure l'aprenentatge com a garantia d' excel·lència i de futur per als joves, el Govern Francès organitza una trobada de 10.000 estudiants procedents dels 27 països de la Unió Europea el 3 d' octubre en el Palais Omnisport de Paris-Bercy.
En aquest context europeu, l’escola UTEC Hôtellerie-Restauration-Tourisme, organitza la “Semaine Europe”, al llarg de la qual tindrà lloc una exposició gastronòmica i la 4ª edició del concurs de cuina i servei de restaurant, els “Eurotrophées UTEC”, en el que participaran les diferents escoles europees amb les que manté programes d’intercanvi formatiu de caire transnacional, entre elles, l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT.

Categories
participació cett trobada europea estudiants formació professional
Material relacionat
n39473437752_948208_9578.jpg