Fotografia de: Jurat Tècnic de l'EHT CETT en el “II Open Whisky Cocktail” | CETT
Universitat de Barcelona

Jurat Tècnic de l'EHT CETT en el “II Open Whisky Cocktail”

23.09.2008
 
Jurat Tècnic de l'EHT CETT en el “II Open Whisky Cocktail”

El professor i Responsable del Servei de Restaurant de l’Escola d’Hoteleria CETT, Guillermo Vives, ha estat convidat a participar com a Jurat Tècnic en el “II Open Whisky Cocktail”, el primer concurs de cocktails preparats amb whisky.
Aquest concurs s’engloba dintre del WHISKY EXPERIENCE BARCELONA que es celebrarà aquest proper mes d’octubre al Gran Saló del Hilton  Barcelona
El Whisky Experience Barcelona és el primer Saló del Whisky dirigit a professionals del sector i al públic que vulgui ampliar els seus coneixements sobre el Whisky. Neix com idea de la necessitat de les destil·leries i dels importadors- distribuïdors de promocionar els seus productes i donar a conèixer la cultura del Whisky. Per a això Barcelona és un lloc de trobada idònia i a més és la seu dels principals importadors de Whisky del país. Durant els dos dies del saló, els assistents podran conèixer les novetats que presenten les destil·leries i intercanviar i contrastar opinions en els tasts que es realitzaran paral·lelament a l' esdeveniment.
Les edicions anteriors han superat amb escreix les expectatives inicials, i es consolida com una cita indispensable per a professionals i coneixedors del whisky.
El saló compta amb el suport institucional del Consulat General Britànic a Barcelona.

Categories
jurat tècnic cett ii open whisky cocktail