Fotografia de: El Dr. R. Arcarons ponent en el Primer Congrés Iberoamericà de Dret del Turisme | CETT
Universitat de Barcelona

El Dr. R. Arcarons ponent en el Primer Congrés Iberoamericà de Dret del Turisme

22.07.2008
 
El Dr. R. Arcarons ponent en el Primer Congrés Iberoamericà de Dret del Turisme

Organitzat per la Facultat de Dret de la Universitat de Buenos Aires (UBA), juntament amb la IFTTA Argentina (International Forum of Travel and Tourism Advocates), es tracta de l'esdeveniment internacional més important en la matèria. Declarat d' interès “Turístic Nacional” per la Secretaria de Turisme de la Presidència de la Nació Argentina. El 1er. Congrés Iberoamericà de Dret del Turisme tindrà lloc els dies 21 i 22 d'agost de 2008, amb seu en la Facultat de Dret de la UBA, a la Ciutat de Buenos Aires.

En el marc del Congrés, el Dr. Ramon Arcarons, professor de Dret Turístic de l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT-UB presentarà el dia 22 la ponència “ La clasificación hotelera en la Unión Europea: un mercado poco común”. Aquesta ponència és fruït del treball conjunt amb els Diplomats en Turisme i, antics alumnes de l’ EUHT CETT-UB en Victor Goitia i la Núria Gonzàlez i conseqüència directa del seu Projecte Fi de Carrera “¿Aún se pueden ver las estrellas?, que va obtenir la qualificació de Matricula d’Honor.

El 1er. Congrés Iberoamericà de dret del turisme està destinat a convertir-se en una fita a partir del qual l' anàlisi legal i l'aportació de solucions jurídiques en relació al turisme en tots els seus aspectes, trobaran el seu màxim prestigi en aquest esdeveniment de transcendència internacional.

Més informació http://www.derechodelturismo.net/contenidosVer.php?contenidoID=198