Fotografia de: El CETT en el Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT en el Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació

07.07.2008
 
El CETT en el Congrés Internacional de Docència Universitària i Innovació

Montserrat Iglesias, Coordinadora d’Idiomes de l’EUHT CETT UB, va presentar una comunicació en aquest V CIDUI, que va tenir lloc el 2, 3, i 4 de juliol a la Universitat de Lleida, i que va dirigit a tots els professionals de l'àmbit universitari (professorat i personal professional tècnic i de gestió) involucrats en la millora i la innovació de la qualitat docent, als quals s' invita a participar-hi, ja sigui com a assistents o bé presentant alguna experiència docent innovadora.
El V CIDUI, sota el lema general "El canvi en la cultura docent universitària", ha tractat, com àmbits temàtics preferents, les qüestions que s'indiquen a continuació:                                                                                                                                                              
1.Metodologies per al canvi docent en la universitat2. Ús de plataformes digitals avançades i de materials interactius en la docència universitària3. Treball en equip dels docents universitaris. La tutoria.4. Planificació i avaluació de la docència per competències a la universitat. El pràcticum en les titulacions. La comunicació de la professora M. Iglesias va tractar sobre “El portafolis als crèdits d'anglès LE: una acció pilot en Turisme”
Accés al resum de la comunicació
Link del congrés

Categories
cett congrés internacional docència universitaria innovació