Fotografia de: Atorgats els Premis Alimara CETT-SITC 2008 | CETT
Universitat de Barcelona

Atorgats els Premis Alimara CETT-SITC 2008

17.04.2008
 
Atorgats els Premis Alimara CETT-SITC 2008

Enguany diferents actes institucionals van enmarcar la celebració de la XXIV ed. dels Premis Alimara. L'acte va tenir lloc el 17 d'abril al Gran Saló Catalunya de l'Hotel Alimara de Barcelona.

 Lliurament Premis Alimara 2008

Els Premis Alimara s’atorguen anualment al material de promoció turística, la finalitat del qual és també orientar, guiar i informar els turistes. El CETT i el SITC (Saló Internacional del Turisme de Catalunya) han  unit novament sinèrgies en l’organització d’aquests Premis. L’acte va ser presidit pel Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, J. Carles Vilalta.  

Lliurament Premis CAT Turisme

L’objecte d’aquest premi creat amb el suport de la Secretaria General de Política Lingüística i la Direcció General de Turisme de la Generalitat, juntament amb el SITC, l’any 2004, és la de reconèixer i potenciar l’edició de material de promoció tant gràfic com digital en llengua catalana, d’aquelles institucions o empreses que tinguin la seva raó fora dels territoris de parla catalana. Van fer entrega del premi a MSC Crociere, la Sra. Paquita Sanvicen, directora principal de planificació i forment de Política lingüística, i el Sr. Joan Carles Vilalta, director general de Turisme de la Generalitat de Catalunya. 

Presentació Europea Revista ARA

La Fundación Global Democracia y Desarrollo (FUNGLODE) de la República Dominicana i el CETT Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme (adscrita a la Universitat de Barcelona) han creat ARA REVISTA DE INVESTIGACIÓN EN TURISMO/JOURNAL OF TOURISM RESEARCH. La seva presentació europea va tenir lloc aquest dia i va ser presidit pel Dr. Gaspar Coll en representació del Rector de la Universitat de Barcelona i  la Cònsol General de la República Dominicana, Rocío Pichardo. El president honorari de FUNGLODE i el president de la República Dominicana Dr. Leonel Fernández, es van fer càrrec de la presentació inicial de la revista ARA en un acte celebrat el mes passat a la capital dominicana.  

A continuació es va celebrar com ja és habitual la gran Festa “LA NIT DELS ALIMARES”, amb la presència de un gran nombre de professionals del sector.

Accès a la nota de premsa

Pàgina web Premis Alimara

Categories
atorgats premis alimara 2008