Fotografia de: L'Escola d'Hoteleria CETT viu de ple ALIMENTARIA'08 | CETT
Universitat de Barcelona

L'Escola d'Hoteleria CETT viu de ple ALIMENTARIA'08

31.01.2008
 
L'Escola d'Hoteleria CETT viu de ple ALIMENTARIA'08
L’Escola d’Hoteleria va participar activament en els diferents espais d’ALIMENTARIA’08, la fira més important d’alimentació que té lloc a Barcelona, enguany del  10 al 14 de març:
  • En primer lloc els nostres alumnes juntament amb els professors realitzant tot el suport tècnic de cuina i servei, al Congrés de Cuina, dins de Restaurama, BCNVanguardia, on varen treballar al costat dels cuiners/es més rellevants i  influents.
  • En segon lloc dins de l’espai Intercarn, l’associació de carnissers va organitzar un estand conjunt amb 1000 m2, on es va fer un mercat de la carn, i l’ Escola d’ Hoteleria va organitzar tot el muntatge, producció i servei d’aquest petit restaurant amb unes 700 degustacions diàries. En aquest espai el CETT va gaudir d’un estand propi.
  • En tercer lloc, dins del marc Innoval, espai dedicat al que serà la botiga del futur, els nostres alumnes i professors van ser els artífex de posar en escena un showcooking dels productes promocionats i presentats en aquest espai.
  • I en quart lloc, dins de l’espai Intervin, a la sala de tast, Vinorum, l’equip de l’escola d’Hoteleria va donar tot el suport per dur a terme els diferents tasts per a les noves presentacions de begudes.
Categories
cett alimentaria 2008 08