Fotografia de: Acte de Benvinguda als alumnes de Màster 2007/08. | CETT
Universitat de Barcelona

Acte de Benvinguda als alumnes de Màster 2007/08.

22.10.2007
 
Acte de Benvinguda als alumnes de Màster 2007/08.

 Amb un acte emotiu va tenir lloc, el passat dia 25 d’octubre, l’acte de benvinguda als alumnes que inicien un màster, aquest curs acadèmic 07/08, a l’EUHT CETT-UB.

 

Varen participar en l’acte el Sr. José Antonio Pérez-Aranda, Director de l’EUHT CETT-UB, el Sr. Manel Bassols de la Fundació Gaspar Espuña -CETT, incentivant  als alumnes a  participar en el Concurs d' Emprenedors que aquesta entitat promociona i finalment, representant a la ciutat de Barcelona, la Sra. Joana Homs, adjunta a direcció de Turisme de Barcelona, que també va acollir als alumnes i els va endinsar en l' apassionant món de descobrir la ciutat i totes les seves vessants: cultural, lúdica, social, acadèmica, esportiva, etc....

 

Cal destacar l’actuació dels directors dels màsters EUHT CET-UB 2007/08 que a banda d’explicar els diferents programes i activitats que es realitzarien durant aquest any lectiu, varen presentar diferents projectes fi de màster de l' any anterior remarcant la seva importància com a pont real amb el sector professional actual.