Fotografia de: Èxit de l'Escola d'Hoteleria als EUROTROPHÉES D’UTEC | CETT
Universitat de Barcelona

Èxit de l'Escola d'Hoteleria als EUROTROPHÉES D’UTEC

27.03.2007
 
Èxit de l'Escola d'Hoteleria als EUROTROPHÉES D’UTEC

Del 21 al 24 de març, l’Escola d’Hoteleria ha participat a Emerainville (França) a la trobada d’escoles de diferents països organitzada per UTEC HRT (Marne-la-Vallée), per acollir i presentar als centres de formació -a mes del CETT, escoles franceses, italianes i alemanyes-, col·laboradors en els programes transnacionals d’intercanvi i formació d’alumnes d’hoteleria i Turisme.

En el concurs de cuina i servei de restaurant celebrat durant la trobada, dos equips de cada escola participant, integrats cada un d’ells per un alumne de cuina i un de sala, van elaborar i servir un menú de la seva creació, participant a més en una mostra de cocteleria.

Els equips del CETT, integrats pels alumnes de 3r curs de cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cuina i Servei de Restaurant Carla Banon, Sergi Garcia, Antoni Viñuales i Marc Fajarí, assistits pels professors de l’Escola Dani Otero i Guillermo Vives, van guanyar quatre dels premis atorgats: a la creativitat i a la millor "Mise en place" de cuina, i a la millor presentació i millor servei de taula en servei de restaurant.

Categories
èxit escola eurotropheés utec