Fotografia de: Èxit de l'Escola d'Hoteleria als EUROTROPHÉES D’UTEC | CETT
Universitat de Barcelona
Sala de premsa

Èxit de l'Escola d'Hoteleria als EUROTROPHÉES D’UTEC 27.03.2007

Èxit de l'Escola d'Hoteleria als EUROTROPHÉES D’UTEC

Del 21 al 24 de març, l’Escola d’Hoteleria ha participat a Emerainville (França) a la trobada d’escoles de diferents països organitzada per UTEC HRT (Marne-la-Vallée), per acollir i presentar als centres de formació -a mes del CETT, escoles franceses, italianes i alemanyes-, col·laboradors en els programes transnacionals d’intercanvi i formació d’alumnes d’hoteleria i Turisme.

En el concurs de cuina i servei de restaurant celebrat durant la trobada, dos equips de cada escola participant, integrats cada un d’ells per un alumne de cuina i un de sala, van elaborar i servir un menú de la seva creació, participant a més en una mostra de cocteleria.

Els equips del CETT, integrats pels alumnes de 3r curs de cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cuina i Servei de Restaurant Carla Banon, Sergi Garcia, Antoni Viñuales i Marc Fajarí, assistits pels professors de l’Escola Dani Otero i Guillermo Vives, van guanyar quatre dels premis atorgats: a la creativitat i a la millor "Mise en place" de cuina, i a la millor presentació i millor servei de taula en servei de restaurant.

Categories

èxit escola eurotropheés utec