Fotografia de: Rècord de Participació a la VII Trobada Escola+Universitat+Empresa | CETT
Universitat de Barcelona

Rècord de Participació a la VII Trobada Escola+Universitat+Empresa

19.03.2007
 
Rècord de Participació a la VII Trobada Escola+Universitat+Empresa

“ VII TROBADA ESCOLA+UNIVERSITAT+ EMPRESA”

Rècord de Participació. Més empreses que mai es comprometen amb el CETT i els seus alumnes.

 

L’Hotel Alimara ha acollit els dies 13 i 14 de març la VII edició de la Trobada Escola-Universitat-Empresa que cada any organitza l’Escola Universitària d’Hoteleria i Turisme CETT, centre adscrit a la Universitat de Barcelona.

 

En l'edició d'enguany s’ha plantejat un repte més ambiciós amb la celebració d'unes activitats complementàries que han contribuït de forma aclaparadora a assolir  l’objectiu de la Trobada: apropar les empreses als professionals i futurs professionals del sector.

Aquestes activitats van consistir en una conferència i taula rodona, amb la participació de Directors de RRHH d’empreses capdavanteres en l’àmbit turístic,  així com la celebració d’una Jornada “Dirigir equips, liderar emocions” que va tenir lloc com a cloenda de la Trobada el dia 14 i  que va comptar amb la presència tant rellevants com són el Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Joan Carles Vilalta, el Sr. Pere Duran, Director de Turismede Barcelona i del l’Il.lm. Sr. Jordi Portabella, II Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Barcelona

 

Durant els dos dies que dura la Trobada els estudiants i antics alumnes del CETT han conegut de forma directa algunes de les millors empreses del sector el que els hi ha  facilitat l’intercanvi de coneixements, feina, projectes…. . Per a les empreses representa tant una gran oportunitat per donar-se a conèixer i descobrir les inquietuds dels futurs professionals,  com una plataforma per presentar les seves propostes i explicar els valors i coneixements que cerquen a l’hora de cobrir les vacants laborals. En definitiva, l’objectiu és crear un espai comú de relació Empresa-Alumnes-Professionals-Universitat, i promoure i consolidar-ne els vincles per obtenir un desenvolupament professional exitós.

 

En aquesta ocasió s’ha establert un nou record de participació d’empreses,  45  en total. Consolidant així la trobada com un punt de convergència entre el món empresarial i els professionals i futurs professionals. 

Es calcula que han estat prop de 700 alumnes i antics alumnes han passat per l’hotel Alimara, per visitar o assistint a les presentacions de les empreses i, que s’han presentat més de 150 propostes laborals i pràctiques.

 

GUARDÓ A LA MILLOR EMPRESA COL.LABORADORA

 

A més de les diverses presentacions corporatives per part de les empreses i workshop, el programa de la Trobada inclou altres propostes destinades a analitzar l’estat actual del mercat laboral turístic i fomentar un major apropament entre l’escola i l’empresa. Així, cada any el CETT atorga el premi a la millor empresa col.laboradora del curs anterior, que en aquesta ocasió ha estat lliurat a Hoteles Hesperia. La Vicerectora de Política Acadèmica de la UB i el Sr. J.Lluís Espinó, Sots Director Gral de Planificació i Org. de la FP van lliurar el guardó al  Sr. Joan Carles Casanovas- Director d’Operacions i a la Sra. Eva Marco Directora de  RRHH de la cadena.

 

Mou-te

Paral·lelament a la Trobada Escola Empresa també té lloc el Mou-te, un programa destinat a promoure la mobilitat acadèmica i geogràfica dels estudiants del CETT dins l’àmbit nacional i internacional –Programes Erasmus, Lingua entre d’altres-. En el marc d’aquesta iniciativa, s’exposa a l’alumnat els diversos procediments i requisits de les estades a l’estranger, i se’ls anima a participar en una experiència docent d’aquest tipus. També té lloc la presentació d’empreses i projectes d’àmbit internacional que aprofiten la jornada per fer selecció de personal per anar a treballar fora del pais (la Maison de la Catalogne à Paris, Hotel Roger Smith a New York …)

 

Categories
rècord participació vii trobada escola universitat empresa