Fotografia de: MASTER CLASS del Director de GOOGLE TRAVEL SPAIN al Màster en “e-Tourism” | CETT
Universitat de Barcelona

MASTER CLASS del Director de GOOGLE TRAVEL SPAIN al Màster en “e-Tourism”

14.04.2010
 

Qui no coneix Google? Qui no ha utilitzat alguna vegada Google o alguna de les seves aplicacions, com: iGoogle, Google Maps, ... o empreses de la seva propietat com YouTube per a realitzar consultes i recerques de l'àmbit turístic?

Sens dubte, l'experiència del turista cada dia està assumint més importància, tant abans, durant com després del seu viatge. I en aquest àmbit, les eines on line ajuden a compartir aquestes experiències amb altres turistes.

Aquest ha estat un dels eixos de la Màster Class que ha realitzat el director de Google Travel Spain, el Sr. Javier González-Soria y Moreno de la Santa, dintre de les sessions del Màster en e-Tourism del curs acadèmic 2009-10. La Màster Class, titulada Digital Trends in Travel & Tourism in 2010. "Preparats per a iniciar el viatge?" (s'adjunta l'arxiu de la presentació), ha contemplat elements clau com la utilització del vídeo, la presència en les xarxes socials, les opinions dels usuaris en les pròpies webs, la consolidació d'una marca creible on line, etc... .

A la sessió, realitzada als salons de l'Hotel Alimara, van asistir un gran nombre de professionals a més dels alumnes de màsters de la EUHT CETT-UB i de CETTAlumni, entre d'altres.

Per a més informació, contactar amb el director del Màster en e-Tourism, Enric López (enric.lopez@cett.és).

Material relacionat
CETTMeTGoogleok.pdf