Fotografia de: Andoni Aduriz i Carles Gaig protagonistes entre d'altres de la IV Trobada Gastronòmica | CETT
Universitat de Barcelona

Andoni Aduriz i Carles Gaig protagonistes entre d'altres de la IV Trobada Gastronòmica

06.05.2010
 
Andoni Aduriz i Carles Gaig protagonistes entre d'altres de la IV Trobada Gastronòmica

Durant una setmana, l'Escola d’Hoteleria i Turisme CETT de nou es convertirà en un espai d'enllaç entre els alumnes que es preparen per formar part del sector i els professionals de la cuina, el servei de Restaurant i la recerca gastronòmica, mitjançant un calendari d'activitats que inclou xerrades, tallers, demostracions de cuina i tasts de productes de qualitat a càrrec de rellevants personalitats del món de la Restauració.
Viure la realitat de la gastronomia professional en l'entorn pedagògic i posar l'alumnat en contacte directe amb l'activitat dels seus protagonistes, són els objectius principals d'aquesta IV Trobada.
CARLES GAIG PADRÍ DE LA TROBADA
El dimarts 18 de Maig a les 10.00h tindrà lloc la inauguració i conferència de la Trobada Gastronòmica a càrrec del prestigiòs cuiner Carles Gaig als salons Sitges i Llívia de l'Hotel Alimara. 
ANDONI LUIS ADURIZ, CONVIDAT ESPECIAL
Andoni Luis Aduriz, propietari del Restaurant Mugaritz amb 2 estrelles Michelin, farà una demostració culinària a tots els alumnes de TCR i TSR.
CONCURSOS DE CUINA, RESTAURANTS I CÒCTELS
El dimecres 19 i el dijous 20 de Maig es realitzarán el XV Concurs de Cuina i Restaurant i el IV Concurs de Còctels Originals Bacardi respectivament.
Ambdòs concursos tenen un jurat format pels millors professionals del sector.

PROGRAMA DE LA TROBADA GASTRONÒMICA

Categories
andoni aduriz carles gaig iv trobada gastronòmica