Fotografia de: Acte de finalització d'estudis de la I promoció de graduats en Turisme CETT-UB | CETT
Universitat de Barcelona

Acte de finalització d'estudis de la I promoció de graduats en Turisme CETT-UB

16.06.2010
 
Acte de finalització d'estudis de la I promoció de graduats en Turisme CETT-UB

El dimarts 15 de juny el CETT-UB va celebrar, en el marc incomparable del Paranimf de la Universitat de Barcelona, l'acte de finalització d'estudis de la I Promoció de Graduats en Turisme del curs 2009/10.
El CETT-UB ha estat l'únic centre de Catalunya que ha realitzat de forma integral l'adaptació dels seus estudiants de diplomatura en turisme al nou pla d'estudis de grau durant el curs 2009/10, convertint-se així en la PRIMERA PROMOCIÓ DE GRADUATS EN TURISME DE CATALUNYA.
L'acte fou presidit per la Dra. Gemma Fonrodona, és Vicerectora d’Estudiants i Política Lingüística, en representació del Magnífic Rector de la UB; el Sr. Miquel Alsius, President del Grup CETT; el  Sr. Joan Carles Vilalta, Director General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, el Sr. José Antonio Pérez-Aranda, director de l'EUHT CETT-UB, el Sr. Josep Anton Rojas, Director de Promoció de Turisme de Barcelona i president de CETT Alumni, i el Sr. Manel Casals, Secretari General del Gremi d’ Hotels de Barcelona.
Entre l’assistència de prop de 500 persones, no sols eren presents els estudiants i professors de l'Escola Universitària, llur família, sinó també representants institucionals i professionals destacats del sector turístic català.
En el transcurs de l'acte es va fer l'acte protocol·lari del LLIURAMENT del xec representatiu de l'import per beques que la Caixa Laietana dóna a la FUNDACIÓ GASPAR ESPUÑA-CETT, a carrec del Sr. Pere Lopez , cap d’Oficines de Caixa Laietana i que va recollir el Sr. Manel Bassols, director de la Fundació Gaspar Espuña-CETT.
També va tenir lloc el lliurament del xec representatiu de l'import de les accions solidaries amb Haití i Xile dutes a terme al Grup CETT. Va lliurar el xec en nom de la Comunitat CETT les alumes Mar Díaz i Patrizia Spagnolo i el va recollir la Sra. Rosa Mª Pradas Lambán, Presidenta-Delegada de Mans Unides de Barcelona.
Un cop acabat l’acte, s’aixecaren els assistents per a cantar el Gaudeamus i tot seguit, l'Escola d'Hoteleria i Turisme-CETT oferí un aperitiu en el jardí de la Universitat.

Galeria fotogràfica

Categories
acte finalització estudis i promoció turisme