Fotografia de: Participació de l'Escola d'Hoteleria del CETT en la jornada i tast de la gamba del litoral català | CETT
Universitat de Barcelona

Participació de l'Escola d'Hoteleria del CETT en la jornada i tast de la gamba del litoral català

22.09.2010
 

L'organització d'armadors de Pesca de Catalunya - OAPC, amb el suport de la Confraria de Pescadors de Barcelona i en col·laboració amb l'Associació Barceloneta Cuina, amb la presencia i suport de diferents llotges de la costa catalana, va organitzar un tast de gamba procedent de diferents punts del litoral.
En l'acte l'OAPC va actuar com a organitzador i amfitrió acollint en l'emblemàtic "Moll del Rellotge" del port pesquer de Barcelona tant als convidats a l'acte com al jurat que qualificà els aspectes més rellevants de les gambes.
A la vetllada, que  programada per al dilluns dia 27 de setembre a les 20:30h, assistiren d'una banda un jurat d'unes 12 persones que varen efectuar un tast a cegues de les gambes, presentant-se el producte en tres modalitats de preparació: crua, bullida i a la planxa.
L'acte va ser presidit pel Conseller de Pesca i el Jurat per a la valoració de la gamba està composat per:
Domingo Lloris (Biòleg), Miguel Angel Caparrós (President de l’OAPC), Eusebi Esgleas (President de la Llotja de Blanes), Tana Collados (Periodista gastronòmica TV3), CINC A TAULA (Crítics gastronòmics de La Vanguardia), Pau Arenós (Crític gastronòmic de El Periódico de Cataluña), Pere Veí (Xef), Joan Bosc (Xef), Angel Pascual (Xef), Xavier Pellicer (Xef), Joan Roca (Xef) i Carme Ruscalleda (Xef).
L’Organització va sol·licitar expressament la col·laboració de l’Escola d’Hoteleria del CETT i 14 dels seus alumnes participaren en el servei de sala d’aquest acte promocional.

Categories
tast gamba jornada