Fotografia de: Atorgades les beques pels cursos d'especialització en restauració | CETT
Universitat de Barcelona

Atorgades les beques pels cursos d'especialització en restauració

08.11.2010
 

Han estat atorgades les beques de continuïtat d’estudis, Ramona Closa i Bacardi, dirigides als alumnes de cicles formatius d’hoteleria del CETT.
Concretament gràcies a la tercera convocatòria de la Beca Ramona Closa, Xavier Capdeferro i Pont, podrà ampliar els seus coneixements en tècnica culinària i adquirir noves competències en l’àmbit creatiu i executiu de la cuina d'alt nivell, com alumne del curs de CUINA D’ALTA GASTRONOMIA EXECUTIVA I CREATIVA, una formació amb diploma d’extensió universitària de l'EUHT CETT-UB. Entre les diferents sol·licituds rebudes s’ha seleccionat la d’en Xavier Capdeferro un cop valorat el seu expedient acadèmic, corresponent als seus estudis de tècnic superior en restauració cursats al CETT i per la seva trajectòria professional.
Tanmateix, l'Òscar Domènech i l'Ivan Fernández, han iniciat el curs d’extensió universitària de SOMMELIERS gràcies a la Beca que Bacardí ofereix cada any als guanyadors del Concurs "El millor cubalibre innovació", celebrat el passat mes de març, coincidint amb el darrer curs del cicle formatiu que tots dos alumnes cursaven.

Categories
beques restauració hosteleria