Fotografia de: Els prínceps d'Astúries feliciten l'alumne de cuina del CETT, guanyador del concurs de cuina organitzat per les Bodegues González Byass | CETT
Universitat de Barcelona

Els prínceps d'Astúries feliciten l'alumne de cuina del CETT, guanyador del concurs de cuina organitzat per les Bodegues González Byass

17.11.2010
 
Els prínceps d'Astúries feliciten l'alumne de cuina del CETT, guanyador del concurs de cuina organitzat per les Bodegues González Byass

Els Prínceps d'Astúries varen saludar i felicitar personalment a Marc Castells de 2n curs del Tècnic Superior de Restauració de l'EHT CETT per la seva elaboració "Vieira, Ceps i Tòfona d'Estiu".

El primer plat de Marc Castells va resultar el guanyador en el concurs que va organitzar el mateix celler i en què van participar 7 escoles seleccionades de tota Espanya.


El concurs que va tenir lloc el passat 23 de setembre a Jerez, va tenir lloc dins del sopar de celebració del 175 aniversari de les Bodegas González Byass, amb la presència de més de 500 convidats. En conseqüència el plat va formar part del menú del dinar que González Byass van oferir posteriorment als Prínceps d'Astúries.

Els Prínceps d'Astúries feliciten al nostre alumne

Categories
princeps astúries hosteleria cuina guanyador concurs