Fotografia de: L'àmbit de coneixement expert de turisme, cultura i territori del CETT participa en diferents congressos | CETT
Universitat de Barcelona

L'àmbit de coneixement expert de turisme, cultura i territori del CETT participa en diferents congressos

19.11.2010
 
L'àmbit de coneixement expert de turisme, cultura i territori del CETT participa en diferents congressos

El passat 13 de novembre, l’EUGENI OSÁCAR, coordinador de l’ACE de Turisme, Cultura i Territori i director del màster en Gestió Turística del Patrimoni Cultural i Natural, va participar com a ponent al SILE (SEVILLE INTERNATIONAL LOCATIONS EXPO). El professor Osácar va realitzar una conferència sobre turisme cinematogràfic al Salón de los Espejos del Casino de la Exposición de Sevilla.
El SILE s’ha convertit en una de les principals fires mundials dedicades a les localitzacions i on participen organismes, empreses i persones de tot tipus relacionades amb el món del cinema. Aquest esdeveniment s’ha desenvolupat en el marc del Sevilla Festival de Cine Europeo (SEFF 10) celebrat a la mateixa ciutat del 5 al 13 de novembre. Més informació del SILE a http://www.silesevilla.com/.
-La foto que ilustra el text és d'aquest congrés-
 
VIII CONGRÉS D’APLICACIONS DE REALITAT VIRTUAL CARVI 2010
La Dra. NAYRA LLONCH MOLINA, professora i investigadora de l’ACE de Turisme, Cultura i Territori ha participat com a ponent al VIII Congrés d’aplicacions de Realitat Virtual, CARVI 2010, celebrat a l’edifici central del Parc Tecnològic d’Àlava els dies 11 i 12 de novembre de 2010. En concret, ha intervingut el dijous 11 amb la ponència “Realidad virtual, museografía nómada y turismo”.
Es tracta d’un congrés organitzat per TECNALIA, el més gran grup privat de Recerca, Desenvolupament i Innovació (R D i) d’Espanya i un dels primers d’Europa, per tal de crear un espai de comunicació i intercanvi de coneixement entre investigadors d’universitats, centres tecnològics, instituts de recerca i empreses nacionals i internacionals que desenvolupen projectes aplicats basats en la tecnologia de la realitat virtual.

Categories
turisme cultura economia congressos