Fotografia de: Participació de l'àmbit de coneixement expert de turisme, cultura i territori de CETT-UB a la "International Conference on Creative Tourism" | CETT
Universitat de Barcelona

Participació de l'àmbit de coneixement expert de turisme, cultura i territori de CETT-UB a la "International Conference on Creative Tourism"

16.12.2010
 
Participació de l'àmbit de coneixement expert de turisme, cultura i territori de CETT-UB a la "International Conference on Creative Tourism"

Eugeni Osácar, coordinador de l’ACE de Turisme, Cultura i Territori i director del màster en gestió turística del patrimoni cultural i natural va participar com a ponent a la "INTERNATIONAL CONFERENCE ON CREATIVE TOURISM", celebrada a Barcelona a l'Auditori de La Pedrera de CatalunyaCaixa, el passat 10 de desembre. 
En concret la seva participació ha estat doble. En primer lloc, ha intervingut en un seminari acadèmic sobre "Creating creative places" i posteriorment ha realitzat una presentació sobre el projecte Barcelona Movie titulat "Barcelona Movie Experience; discover the city with themed itineraries". El seminari acadèmic consistia en una sessió en petit format (20-25 persones) desenvolupada en anglès, a on tres ponents exposaven el seu treball i a continuació s'establia un diàleg amb els assistents.
Aquesta primera Conferència és una iniciativa de la xarxa internacional creada per entitats de Barcelona, París i Roma amb l'objectiu de promoure el turisme creatiu. Actualment la xarxa acull ciutats i regions que, independentment de la seva importància demogràfica, econòmica o de la seva projecció internacional, posseeixen un potencial per desenvolupar aquesta modalitat turística. La Conferència ha comptat amb la participació de més de 100 professionals de 20 països dels àmbits turístic, cultural i creatiu.
Més informació International Conference on Creative Tourism: http://www.creativetourismnetwork.org/

Categories
turisme international conference creative tourism