Fotografia de: Participación del CETT a les Jornades de Cinema, Turisme i Territori celebrades a Palma de Mallorca | CETT
Universitat de Barcelona

Participación del CETT a les Jornades de Cinema, Turisme i Territori celebrades a Palma de Mallorca

30.03.2011
 
Participación del CETT a les Jornades de Cinema, Turisme i Territori celebrades a Palma de Mallorca

Eugeni Osácar, coordinador de l’ACE de Turisme, Cultura i Territori i director del màster en gestió turística del patrimoni cultural i natural ha participat com a ponent a les Jornades  de Cinema, Turisme i Territori organitzades per la Mallorca Film Commission. La seva conferència “Ciutats de pel•lícula. El projecte Barcelona Movie” va tenir lloc a la seu de la Cambra de Comerç de Mallorca el 24 de març.


Aquestes jornades s’emmarquen  en el llançament de la nova Mallorca Film Commission, creada el novembre del 2010 per la Fundació Mallorca Turisme per promoure les produccions audiovisuals a l’illa, i a més, promocionar turísticament el territori a partir d’un nou relat.


Les Jornades han comptat amb experts nacionals i internacionals del turisme cinematogràfic, així com diverses films commission i empreses del món audiovisual. L’esdeveniment s’ha complementat amb projeccions de pel•lícules rodades integrament a Mallorca i sessions de diàleg i debat amb els principals directors d’aquests projectes com és el cas d’en Rafa Cortés o en Jaime Chavarri.

Link: http://www.mallorcafilmcommission.com/


 

Categories
turisme mallorca jornades