Fotografia de: CETT-UB parla sobre turisme immobiliari a la República Dominicana | CETT
Universitat de Barcelona

CETT-UB parla sobre turisme immobiliari a la República Dominicana

12.04.2011
 
CETT-UB parla sobre turisme immobiliari a la República Dominicana
La Fundació Global Democràcia i Desenvolupament (FUNGLODE) i CETT-UB, conjuntamenti a través de la revista ARA "Journal of Tourism Research",  publicació científica en turisme que co-editen, van presentar el passat 4 d'abril el panell "Turisme Immobiliari, Pot ser un turisme sostenible? en què es va abordar el tema de la  repercussió del sector turístic immobiliari i la seva sostenibilitat econòmica, social i mediambiental.
 L'activitat va comptar amb les exposicions d'Art Padilla, professor i director del Department of Management, Innovation, and Entrepreneurship  (MIE), College of Management de la North Carolina State University i Jaume Font, professor de geografia de la Universitat de Barcelona i professor de l'EUHT CETT-UB, ex subdirector general de Programació Turística de la Generalitat de Catalunya.

 
David Peguero, director de la revista ARA i de CETT Consultors, va ser el responsable de presentar i dinamitzar el panell.
A l'acte van assistir nombroses personalitats del turisme, així com els principals empresaris turístics del país i presidents de les associacions empresarials.
Link a la notícia publicada per Funglode
http://funglode.org/SalaPrensa/Detalledelartículo/tabid/82/smid/370/ArticleID/1170/reftab/130/Default.aspx

Categories
turisme república dominicana