Fotografia de: Lliurament de les beques de l'Obra Social Unnim | CETT
Universitat de Barcelona

Lliurament de les beques de l'Obra Social Unnim

15.04.2011
 
Lliurament de les beques de l'Obra Social Unnim

El passat  12 d’abril,  es va celebrar al CETT, l’acte de lliurament de les beques que l’Obra Social Unnim concedeix als estudiants de les diferents formacions del CETT i que canalitza la Fundació Gaspar Espuña CETT.

Han estat un total de 10 estudiants els qui s’han beneficiats dels ajuts a la formació d’aquesta entitat d'estalvis ( 5 de Grau en Turisme, 2  de TCR, 2 de TCGR i 1 de TSR).

Per part de l’Obra Social Unnim, presidiren l’acte el Sr. Salvador Soley, Vicepresident primer d’Unnim;  Sra, Maria Cardellach, directora de l’Obra Social així com el Director  d’oficina del Nou Vall d’Hebron, Sr. Miquel Àngel Vacas.

Per part del Grup CETT, Presidiren l’acte, els Presidents de la Fundació Gaspar Espuña-CETT: Sr. Gaspar Espuña, president honorífic i Sr. Antoni Sansalvadó; el Sr. Miquel Alsius, President del Grup CETT; la Sra Maria Abellanet, directora general del Grup CETT i patrona;Sr. Manel Bassols, director de la Fundació Gaspar Espuña-CETT ; Sra Elisabet Ferrer, Adjunta a Direcció del Grup CETT ; Sra Marta Cusó,  Coordinadora d’estudis del CETT i Sra. Monique Rous de Madinhac, secretària de la Fundació Gaspar Espuña-CETT.

 

Categories
beques unnim lliurament