Fotografia de: L’Escola d’Hoteleria del CETT rep el Premio Nacional de Fomento a la Calidad en la Restauración | CETT
Universitat de Barcelona

L’Escola d’Hoteleria del CETT rep el Premio Nacional de Fomento a la Calidad en la Restauración

16.05.2011
 
L’Escola d’Hoteleria del CETT rep el Premio Nacional de Fomento a la Calidad en la Restauración

L’Escola d’Hoteleria del CETT ha estat guardonada, en la categoria de centre de formació, amb el Premio Nacional de Fomento a la Calidad en la Restauración, que bianualment atorga la Asociación Nacional de Maîtres de Hotel y Camareros Españoles ( AMYCE).

L’acte de lliurament del premi va tenir lloc el passat  11 de maig durant la celebració de la Fira FENAVIN 2011 a Ciutat Reial.

Altres premiats en aquesta edició van ser:  Josep Roca del Celler Can Roca, establiment que recentment ha estat reconegut com a millor segon restaurant del món,  Arturo Cantoblanco dintre de la categoria de millor establiment d’hostaleria; l’editorial Prensa Ibérica, ha rebut el premi com a Mitjà de Comunicació; Silken, com a Cadena Hotelera; i San Sebastián Gastronomika en la categoria de Fira especialitzada.

Els “Premios Nacionales de la Federación Nacional de Profesionales de Sala –FENAVIN- Fomento a la Calidad en la Restauración” premien la contribució en la formació del personal de sala fomentant el millor reciclatge, l’actualització en el millor servei i així mantenir la millor relació en la qualitat del servei dels diferents establiments.

Categories
Escola d'Hoteleria i Turisme CETT