Fotografia de: Els Projectes Interuniversitaris obtenen un resultat excel·lent | CETT
Universitat de Barcelona

Els Projectes Interuniversitaris obtenen un resultat excel·lent

17.06.2011
 
Els Projectes Interuniversitaris obtenen un resultat excel·lent

L'Escola Universitària d'Hoteleria i Turisme del CETT-UB , està involucrada des de ja fa tres anys en un projecte de col•laboració interuniversitària internacional amb la Inholland University of Applied Sciences d’Holanda per a la realització de Projectes Finals de Carrera conjunts entre estudiants d'ambdues institucions.


Entre els dies 14 i 16 de juny els estudiants varen compartir, en un treball conjunt al CETT, el procés de recerca i l'elaboració de conclusions, i el passat dijous 16 de juny es va dur  a terme a les instal.lacions de l'Hotel Alimara, la trobada entre els estudiants dels dos Centres per a presentar dels treballs que han estat desenvolupant al llarg d'aquest semestre:

  • Projecte: "City dwellers with a wellness lifestyle and how they change the cityscape. The yoga case in Barcelona and in Amsterdam"
Tutor: Prof. Xavier Puertas i Roos Gerritsma
Estudiants: Mireia Coba, Anna Mª Pérez, Ferran Portillo, Joan Baeza, Fatima Bouazzaoui, Vijayeta Goolcharran, Ilse Mak i Bas Van Rij.
  • Projecte: "Urban sports: skateboard practice in the cities of Amsterdam and Barcelona"
Tutora: Prof. Adriana Espinet i Arnoud Van der Ham
Estudiants: Eduard Tarrés, David Gibaja, Martí Colomines, Saira Córdoba, Bob Gorissen, Marianne van de Poll, Pim Thunnissen, Edo Wiersema, Maarten Zonnenberg.

Les conclusions un cop finalitzat la trobada són: 

El nivell de les investigacions realitzades ha superat les expectatives i els resultats han estat excel•lents, motius que asseguren la continuïtat del projecte i que fruit d’això ja s’estan creant i acordant les línies que marcaran els projectes de l’any vinent.

Categories
Grau en Turisme CETT-UB Projecte Final de Grau Internacional