Fotografia de: La Segona Promoció de Graduats en Turisme de Catalunya celebra el seu acte de Lliurament de Diplomes | CETT
Universitat de Barcelona

La Segona Promoció de Graduats en Turisme de Catalunya celebra el seu acte de Lliurament de Diplomes

22.06.2011
 
La Segona Promoció de Graduats en Turisme de Catalunya celebra el seu acte de Lliurament de Diplomes

El dimarts 21 de juny el CETT-UB va celebrar, en el marc incomparable del Paranimf de la Universitat de Barcelona, l'acte de finalització d'estudis de la II Promoció de Graduats en Turisme del curs 20010/11.

El CETT-UB va ser pioner a  Catalunya  en realitzar de forma integral l'adaptació dels seus estudiants de diplomatura en turisme al nou pla d'estudis de grau durant el curs 2009/10, convertint-se així en la SEGONA PROMOCIÓ DE GRADUATS EN TURISME DE CATALUNYA.

L'acte va ser presidit pel Dr. Gaspar Roselló, Vicerector de Política Acadèmica i Qualitat de la Universitat de Barcelona, en representació del Magnífic Rector de la UB; el Sr. Miquel Alsius, President del Grup CETT; la  Sra. Marian Muro, Directora General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, el Sr. José Antonio Pérez-Aranda, director de l'EUHT CETT-UB, la Sra. Teresa Diaz, Presidenta de CETT Alumni.

A l'acte hi van assistir més de 400 persones, entre estudiants i professors de l'Escola Universitària, llur família, així com representants institucionals i professionals destacats del sector turístic català.

En el transcurs de la celebració va tenir lloc l'acte protocol•lari del LLIURAMENT del xec representatiu de l'import per beques que la Caixa Laietana dóna a la FUNDACIÓ GASPAR ESPUÑA-CETT, a carrec del Sr. Pere Lopez , Director de Negoci de Catalunya de Bankia i que recollí el Sr. Manel Bassols, director de la Fundació Gaspar Espuña-CETT.

L’acte va concloure amb un còctel, al jardí de la Universitat, ofert i servit per alumnes de l'Escola d'Hoteleria i Turisme-CETT.

A través d'aquest enllaç podreu tenir accés al recull de fotografies de la celebració:

Categories
Grau en Turisme Direcció Hotelera CETT-UB