Fotografia de: CETT-UB impartirà l’únic Màster Oficial en Recerca en Turisme a Barcelona | CETT
Universitat de Barcelona

CETT-UB impartirà l’únic Màster Oficial en Recerca en Turisme a Barcelona

09.09.2011
 
CETT-UB impartirà l’únic Màster Oficial en Recerca en Turisme a Barcelona

És l’únic màster oficial de recerca i innovació en turisme a Barcelona que ofereix als estudiants la possibilitat de continuar la formació en el camp de la recerca en turisme i seguir els estudis en programes de doctorat relacionats.

El Màster en Innovació en la Gestió Turística de CETT-UB serà el primer programa de postgrau amb una orientació de recerca , sense obviar la professional . En aquest sentit, el pla d’estudis estarà format per matèries que les alimenten simultàniament: permeten situar l’alumnat en el llindar de la recerca i alhora li possibiliten l’adquisició dels coneixements i les competències necessàries per tal d’exercir en una determinada professió.


El màster s’estructura en tres itineraris d’especialització on es desenvolupen les competències d’innovació en:


La gestió turística de les destinacions urbanes. Pretén formar experts en la valorització i gestió dels recursos turístics en l’àmbit urbà. Desenvolupa les competències vinculades a les polítiques de planificació, mobilitat i promoció urbanes, seguint els principis del desenvolupament sostenible.


La gestió turística del patrimoni cultural i natural. Respon a la necessitat de formació d'un nou tipus d'especialista: el mediador didàctic del patrimoni. La seva funció principal consistirà a implicarels agents turístics amb els agents del món del patrimoni i la cultura, a fi de satisfer-ne les necessitats i reforçar la cooperació.


La gestió del patrimoni culinari i gastronòmic. Dóna resposta a la demanda actual de professionals que entenguin el concepte de gastronomia com una oportunitat d’innovació i de creativitat; persones capacitades per donar resposta als nous camins i canvis que es donen en el món de l’alimentació i les formes de consum, i especialment en les activitats de lleure i de turisme associades, amb la valorització dels recursos culinaris i gastronòmics i la creació i el desenvolupament de productes i serveis associats de lleure i turístics.


Més informació: www.cett.es/masters

Categories
Master CETT-UB