Fotografia de: El CETT col·labora amb el congrés WYSTC de turisme juvenil  | CETT
Universitat de Barcelona

El CETT col·labora amb el congrés WYSTC de turisme juvenil

16.09.2011
 
El CETT col·labora amb el congrés WYSTC de turisme juvenil

La WYSE Travel Confederation (World Youth Student and Educational Travel Confederation), a la que pertany la Residència Universitària del CETT, Agora BCN, és   la xarxa mundial més gran de professionals del turisme acadèmic. Es tracta d’una organització sense ànim de lucre dedicada a promocionar i desenvolupar oportunitats per a joves, estudiants i per a la indústria del viatge educatiu. La seva missió és afavorir la comprensió entre els pobles mitjançant la promoció del viatge educatiu entre estudiants i joves.

Anualment aquesta organització celebra un congrés, anomenat WYSTC (World Youth Student Travel Conference)  que aplega delegats involucrats en el turisme juvenil i acadèmic d’arreu del món, tant emissors com receptors: agències, allotjament, assegurances, escoles d’idiomes, universitats, au pair, work abroad, ....).

Fruit de les gestions del CETT, el congrés d’enguany es celebrarà a Barcelona del 20 al 23 de setembre, amb una presència de més de 700 delegats d’arreu del món.

El  CETT és sponsor platinum d’aquest esdeveniment i ha col·laborat en l’organització a Barcelona d’aquest gran esdeveniment.

Entre les moltes activitats que es varen portar a terme, destaquem la WELCOME Reception del Congrés que va tenir lloc el dimarts 20 de setembre a les 19,00 h. als Jardins de l’Hotel Alimara. A l’esdeveniment hi va assistir el Conseller d’Empresa i Ocupació, H. Sr. Francesc Xavier Mena,  del Secretari general de l’Organització Mundial del Turisme, Sr. Taleb Rifai així com de diverses autoritats de la Universitat de Barcelona, de Joventut de la Generalitat de Catalunya, de l’Ajuntament i de la Diputació de Barcelona.

 + información www.wystc.org

 

Categories
WYSTC CETT-UB