Fotografia de: Èxit del 1r Fòrum RED INTUR CETT-UB 2011 | CETT
Universitat de Barcelona

Èxit del 1r Fòrum RED INTUR CETT-UB 2011

27.10.2011
 
Èxit del 1r Fòrum RED INTUR CETT-UB 2011
La temàtica “Coneixement, Innovació i Talent al servei del sector turístic” ha estat l’eix central del 1r Fòrum RED INTUR CETT-UB 2011, al qual han assistit les universitats espanyoles de laRed Interuniversitaria de Posgrados en Turismo, RED INTUR. La trobada, organitzada per l’EUHT CETT-UB, va tenir lloc el passat 20 d’octubre, a les instal•lacions de l’Hotel Alimara Barcelona.
El 1r Fòrum RED INTUR CETT-UB 2011 es va crear com un espai de debat sobre la formació de postgrau i la investigació en turisme a Espanya, les seves implicacions en el sector turístic i la millora de la seva competitivitat, tant en les empreses privades com en les administracions públiques.
En aquest sentit, el Fòrum s'ha estructurat en taules rodones que, amb la participació d'experts i professionals d'aquests àmbits, han volgut potenciar la visió de la importància de la formació de postgrau en Turisme, i donar a conèixer la "I+D +i" que les universitats duen a terme i la seva influència en la millora de la competitivitat del sector turístic.
Gràcies al patrocini del Instituto de Estudios Turísticos, Intelitur i la col•laboració de Segittur, entre d'altres, el 1r Fòrum RED INTUR CETT-UB 2011 ja és una referència obligada en el sector per aprofundir en les relacions entre el sector turístic, les administracions públiques i la universitat, centrada en aquest cas en la formació de postgrau i la investigació en Turisme. Es potencia així la generació de professionals i de coneixement expert aplicable en el sector.
D’altra banda, un dels panells del Fòrum s’ha centrat en la presentació pública dels 8 treballs finals de màster seleccionats d’ entre el total de treballs presentats per les universitats que formen part de la RED INTUR. Entre aquests, cal destacar L'Alquímia de les Pedres, realitzat per la professora del CETT, Mercè Civera.


Més informació: http://www.cett.es/forumredintur2011
www.red-intur.org

 

Fotografia de: Èxit del 1r Fòrum RED INTUR CETT-UB 2011 | CETT
I Fórum Red Intur CETT-UB