Fotografia de: Tu ets la MARATÓ DE TV3 -15 Desembre al CETT- | CETT
Universitat de Barcelona

Tu ets la MARATÓ DE TV3 -15 Desembre al CETT-

14.11.2011
 
Tu ets la MARATÓ DE TV3 -15 Desembre al CETT-

El 18 de desembre La Marató de TV3 estarà dedicada, en el seu 20è aniversari, a la regeneració i el trasplantament d'òrgans i teixits.


El CETT, la Universitat de Barcelona i la Fundació Alícia sensibles amb la temàtica de la Marató de TV3 d’ enguany, hem sumat esforços organitzant el proper 15 de desembre una màster class amb el títol “elBullifoundation a desembre 2011” a càrrec de Ferran Adrià. L'acte estarà presentat pel carismàtic periodista i presentador de TV3 Albert Om.

Amb aquest projecte solidari des del CETT volem ajudar a recaptar fons vers les malalties que ara per ara no tenen una cura definitiva.

Accions com aquesta no serien possible sense el vostre suport.

COM POTS AJUDAR:

  • PARTICIPA COM VOLUNTARI I AJUDA’NS A L’ORGANITZACIÓ DE L’ACTE...

APUNTA'T ARA

  • ASSISTEIX en aquest acte participatiu i solidari, en la qual podreu fer el vostre lliure donatiu en unes urnes que s’ubicaran a l’entrada de la sala a on tindrà lloc la xerrada.
    D’igual manera, si no fos possible comptar amb la vostra presència, ens podeu fer arribar el vostre donatiu a través d’una transferència bancària a la Caixa de Sabadell al número de compte  2059 0628 10 80-000558-54*.


L' import íntegre dels donatius es lliurarà a la Marató de TV3 per contribuir a l'avenç de la recerca biomèdica sobre malalties sense guariment conegut.

 

 

GRÀCIES PEL TEU SUPORT !!!

Categories
Marató TV3 RSE Projecte solidaris CETT